Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut nevoie de terapie de cuplu. Ce se întâmplă cu relația lor

0
vlad gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut nevoie de terapie de cuplu pentru a face relația să funcționeze așa cum trebuie.

După o relație de nouă ani care a avut un final trist, Vlad Gherman a găsit puterea de a iubi din nou. Cea care l-a ajutat să facă asta este Oana Moșneagu, iubita lui.

Aceasta a apărut în viața actorului atunci când avea cea mai mare nevoie și l-a făcut să vadă altfel lucrurile. Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare și nu se gândeau că vor ajunge vreodată să formeze un cuplu.

Vlad Gherman și iubita lui se bazează foarte mult pe încredere și comunicare, considerând că aceasta este cheia unei relații sănătoase și lipsită de evenimente neplăcute. Chiar dacă au existat momente grele, le-au făcut întotdeauna față. Atunci când au simțit că sunt depășiți de situație, au mers la terapie de cuplu.

„Noi am apelat la unul chiar la începutul relației noastre. Știu, vor fi cititori consternați de treaba asta. Dar eu nu cred că trebuie să așteptați să fii în pragul divorțului ca să apelezi la un terapeut, așa cum nu te duci la medic înainte de ultima suflare, te duci la primele semne de boală”, au declarat cei doi, potrivit viva.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.