Ținute de petrecere: cum să porți paietele și auriul

0
tinute

În acest sezon, auriul ne invadează dressingul. Și pe măsură ce sărbătorile se apropie, este mai mult ca niciodată dorit. Cum să-l porți?

Auriul este aliatul tuturor femeilor, deoarece este potrivit pentru toate tipurile de corp. Indiferent dacă ești corpolentă sau slabă, acesta aduce o notă de lumină ținutelor tale și transmite o senzație instantanee de sărbătoare. O jachetă aurie supradimensionată te scoate din anonimat, în timp ce pantalonii negri cu o împletitură aurie îți vor sublima picioarele prin alungirea lor. Auriul este, de asemenea, atingerea plină de farmec care face ca aspectul de sfârșit de an să strălucească!

Cum să-l porți?

Pentru cei mai îndrăzneți, poartă în fiecare zi o piesă puternică precum o bluză, o jachetă perfectă, pantaloni sau o fustă. De Sărbători , rochia aurie este o opțiune foarte bună dacă o asociezi cu o piesă mai sobră pentru a calma lucrurile. Alege auriu în „doze” mici, de zi cu zi, pentru a-ți transforma look-ul și mergi pe aspectuk total de Sărbători, pentru că îți poți permite!

Pe partea de culoare, asociem auriul cu negru, alb, bej și nud, dar și nuanțe bleumarin sau vișiniu. Și combinațiile auriu-imprimeuri funcționează de minune! Din punct de vedere al materialelor, auriul este aliatul mătăsii, al lânii, al bumbacului sau chiar al inului.

Ce accesorii pui?

Dacă hainele aurii par greu de purtat, accesoriile îți vor veni în ajutor! Nimic mai bun decât auriul în mici doze precum o geantă sau cizme de zi cu zi, pe care le poți schimba cu sandale de seară sau tocuri amețitoare pentru sărbătorile de sfârșit de an. Pentru cei care sunt familiarizați cu aurul, tot ce trebuie să faceți este să vă accesorizați look-urile aurii cu piese care nu vor fi neapărat aurii! O fustă aurie va fi așadar perfectă cu o pereche de cizme până la coapse de exemplu, iar pantalonii aurii vor merge bine cu pantofii negri, pur și simplu!

Sclipici și paiete peste tot

Ultra glamour și festive atunci când știi să le porți, aceste detalii strălucitoare pot fi totuși opusul șicului dacă sunt purtate greșit. Iată câteva reguli simple pentru a purta paietele și a alege ținuta potrivită petreceri!

Faux-pas-uri de modă de evitat

Dacă există un lucru esențial de evitat, este să compui un look cu sclipici sau paiete din cap până în picioare. De asemenea, nu suprapunem paiete pe paiete, este un exercițiu de modă extrem de dificil rezervat podiumurilor și care oricum nu este foarte portabil în oraș, chiar și seara.

Ce haine cu paiete să porți în funcție de tipul de corp?

Înainte de a cumpăra o rochie cu paiete, învață cum să o alegi în funcție de tipul tău de corp. Cu siguranță ai observat deja, materialele ornamentate precum paietele au tendința de a ne îngrășa puțin. Pentru a depăși acest defect urât, trebuie doar să fii pricepută pentru a nu te priva de aceste materiale festive după bunul plac.

Dacă ai șoldurile late, poartă materialul pe partea superioară a corpului – un top sau o jachetă, de exemplu. Dacă ai picioarele subțiri și umerii mai lați, optează pentru o fustă sau pantaloni cu paiete pentru a-ți reechilibra silueta. Dacă ai un corp sub formă de clepsidră, de ce să nu încerci rochia cu paiete?

În ceea ce privește culoarea, rămânem, de asemenea, precauți, concentrându-ne mai ales pe negrul atemporal, în special pe culorile festive auriu, argintiu și roșu intens, albastru intens, dar și verde închis, potrivit tabu.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.