Ce mănâncă familia regală britanică în ziua de Crăciun

0

Tradiția înseamnă totul atunci când vine vorba de celebrarea Crăciunului în familia regală britanică. De obicei, membrii acesteia au un program foarte strict pe care îl urmează în fiecare an fără greș. Deși anul acesta va fi diferit, din cauza pandemiei.

Membrii familiei regale mergeau împreună la slujba de la biserică și o vizitează pe Regină, dar pe rând, nu toți împreună. Membrii mai tineri ajungeau de obicei primii, iar seniorii mai târziu. Acesta este ceva care reflectă statutul lor.

Ne-am gândit că ți-ar plăcea să știi ce ar fi pus familia regală britanică pe masa sa în ziua de Crăciun.

Micul dejun

Micul dejun este prima masă a familiei înainte de a merge la slujbă la biserică. De obicei, este o masă gătită complet și formată din ouă, șuncă și cârnați, practic un mic dejun englezesc. Un alt lucru inclus în această masă sunt scrumbiile afumate, foarte iubite de regină. Ea le va consuma chiar și ca o cină târzie, arătând cât de mult îi place peștele conservat.

Prânzul de după biserică

Când slujba de la biserică se termină și familia se întoarce acasă, se așează din nou la masă. De data aceasta , o așteaptă salată de creveți sau homar, curcan prăjit și garnituri precum morcovi, varză de Bruxelles și păstârnac. Uneori servește piure sau cartofi prăjiți, umplutură de ceapă și sos de casă. Nimic nu conține aromă de usturoi deoarece suveranei nu îi place.

Ceaiul de după-amiază

După ce regina Elisabeta a II-a își va fi ținut discursul de Crăciun la ora 15:00, întreaga familie se bucură de un ceai. Sunt servite prăjituri și o varietate de deserturi cu ciocolată. Regina este o mare fană a ciocolatei, așa că orice are ciocolată pe sau în ea este întotdeauna delicios. Această masă este destul de ușoară și doar îi pregătește pe toți pentru ceea ce urmează.

Cină regală de tip bufet

Cina este ultima și cea mai opulente masă a zilei, formată din 15-20 de preparate diferite. Maa include o varietate de carne prăjită, cum ar fi curcan și șuncă, fructe de mare, legume fierte, brânză și prăjituri. Mesenilor li se oferă, de asemenea, un foie gras.

Deserturile

După masa principală, care este cina de tip bufet, familia savurează o budincă de Crăciun.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.