Terapia antică de vindecare pe care o fac aceste 8 celebrități și ce spun medicii despre procedură

0

Ce este medicina alternativă astăzi, terapia cu ventuze a fost în antichitate. Acesta este momentul în care terapeuții folosesc anumite tipuri de cupe pe piele pentru a vă ajuta cu durerea, inflamația, fluxul sanguin și bunăstarea generală.

Unele cercetări sugerează chiar că cuparea umedă poate fi de ajutor în cazul infertilității dacă încercați să rămâneți gravidă. Îți poate îmbunătăți circulația, ceea ce ajută și la concepție. Aceste celebrități fac terapie cu ventuze și au vorbit despre modul în care le-a ajutat să se vindece atât intern, cât și extern.

  1. Dwayne Johnson

The Rock a încercat-o pentru prima dată în 2021 și a spus: „Arată mai noduros decât se simte, dar în general mi-a plăcut terapia. Întotdeauna caut noi tehnici pentru a menține acest corp de dinozaur vechi de 250 de milioane de ani echilibrat și optim, nu numai cu toate rănile mele din trecut, ci și cu măcinarea mea zilnică. Totul o ia raza, așa că este esențial să fii proactiv. Primim un singur corp, așa că trebuie să avem grijă de el.”

  1. Gwyneth Paltrow
Embed from Getty Images

Gwyneth Paltrow susține că iubește medicina orientală, în special cupingul. Pe site-ul ei, Goop, ea a scris: „Medicina orientală are o abordare diferită de cea occidentală – este mai holistică. Rădăcina problemei este abordată, spre deosebire de un simptom care este tratat cu medicamente prescrise, doar pentru a reveni.” Ea apelează la antibiotice sau intervenții chirurgicale atunci când este necesar, dar a fost afectată „de diverse practici care ajută organismul să se vindece singur”.

  1. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a apărut la premiera filmului „Call Me Crazy” cu urme circulare pe spate pe care oamenii le-au observat. După cum se dovedește, ea nu este un începător în terapia cu ventuze. De fapt, ea o folosește de ani de zile ca stimulator al circulației. Deși se pare că a încercat să acopere petele cu un corector, acestea erau încă vizibile în luminile strălucitoare și intermitente de la paparazzi.

  1. Calum Best

Calum Best, o personalitate britanico-americană de televiziune, spune că i s-a extras un cheag de sânge din cap și susține că nu s-a simțit niciodată mai bine. „Este atât de greu, dar m-am simțit de 10 ori mai ușor, împrospătat și cu un sistem mai curat. M-am întors 2 luni mai târziu să o fac din nou și a ieșit de 10 ori mai puțin sânge, ceea ce a spus el a arătat că sistemul meu circulator s-a curățat. Sângele stagnant și nesănătos intră în cap și, deoarece nu există aer, se coagulează imediat.”

  1. Justin și Hailey Bieber

Hailey Bieber a vorbit despre dragostea ei pentru remediile naturale pentru sănătate. „Îmi place chiropractica, dar și acupunctura. Pentru mine, chiropractica este orice, de la cupping la Grastin scraping până la un mic crack ici și colo. Obișnuiam să fiu dansatoare, așa că eram foarte interesată de orice ar fi trebuit să fie bun pentru accidentări. Îmi place să merg la saune, la saune cu infraroșu, îmi plac toate astea.”

Justin Bieber pare să folosească, de asemenea, terapia cu ventoză și este deschis să pozeze pentru fotografii de reviste și să fie fotografiat după tratament.

  1. Kaley Cuoco

După antrenamente intense și a devenit „absolut distrusă”, Kaley Cuoco a decis să încerce cuppingul. „Îngerul meu Flory mi-a zgâriat literalmente picioarele și șoldurile. Sunt atât de strânsă încât abia mă pot îndoi sau întoarce. Nu am putut să mă mut de câteva săptămâni.” Terapeutul ei a spus: „Fascia ta este intensă și strânsă și trebuie să o îndepărtez. Nervii și ligamentele tale se îmbunătățesc.”

  1. Lady Gaga

Lady Gaga părea să se simtă vindecată după tratamentul cu ventoză, în timp ce a exclamat: „Ce zi frumoasă, a fost bătută destul de bine cu niște cupe de medicament chinezesc. Dar e bine să fii sănătos!”

  1. Jessica Simpson

Jessica Simpson a încercat să facă acest tratament în timpul sarcinii din cauza picioarelor ei foarte umflate. Ea a avut 3 „cupe” diferite care lucrează pe picior; iar după tratament, piciorul ei a scăzut în dimensiune. Deși a încercat să folosească niște pui congelat pentru a-și vindeca piciorul, s-a părut că acest remediu a funcționat mult mai bine pentru ea. „Picioarele mele erau atât de umflate, încât am spus: „Ce fac oamenii ca să se dezumfle?” Și folosești gheață. Nu aveam o pungă de gheață. Am folosit doar pui.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.