Decizia pe care a luat-o Academia Americană de Film pentru a evita o nouă palmă la gala Oscar

0
Premiile Oscar 2022
Premiile Oscar 2022

La aproape un an de la palma lui Will Smith, Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice (AMPAS), care decernează premiile Oscar, rămâne marcată de scenă şi se pregăteşte să nu se repete un astfel de incident.

Amintirea lui Will Smith care l-a pălmuit pe Chris Rock în direct la ceremonia din 2022 încă bântuie Hollywood-ul, cu câteva săptămâni înainte de cea de-a 95-a ceremonie, care va avea loc pe 13 martie.

Academia de Arte şi Ştiinţe, care decernează în fiecare an preţioasele statuete, a dezvăluit în această săptămână că a înfiinţat o echipă de criză pentru a putea face faţă unor situaţii similare pe viitor.

„Avem o echipă de criză, ceva ce nu am mai avut până acum. Am venit cu o mulţime de strategii în cazul în care se întâmplă ceva”, a declarat directorul executiv Bill Kramer pentru revista Time.

Preşedinta Academiei, Janet Yang, a declarat săptămâna trecută: „Ceea ce s-a întâmplat pe scenă a fost complet inacceptabil. Şi răspunsul organizaţiei noastre a fost inadecvat”, a recunoscut ea. „Academia trebuie să dea dovadă de transparenţă şi responsabilitate totală în acţiunile sale, mai ales în perioade de criză”, a adăugat ea.

Pe 28 martie 2022, în mijlocul ceremoniei Oscar, Chris Rock a glumit pe seama tunsorii Jadei Pinkett Smith. Soţul ei, Will Smith, s-a ridicat şi l-a pălmuit pe comediant.

Actorul, care a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor” câteva minute mai târziu, i-a prezentat scuze public lui Chris Rock, mai întâi pe Instagram, apoi într-un videoclip în care a spus că „atitudinea sa este inacceptabilă”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.