Scărlătescu și Doina Teodoru s-au căsătorit în secret? Cine a scăpat porumbelul la America Express

0
catalin scarlatescu

America Express scoate la iveală detalii destul de interesante din viața concurenților. De data aceasta, vizați au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Unul dintre concurenți a reușit să-i dea de gol, iar întrebarea este dacă cei doi chiar s-au căsătorit în secret.

Luni, 16 ianuarie 2023, ”Drumul aurului” a fost presărat cu multă adrenalină și suspans. Scărlătescu și Doina dovedesc că sunt o echipă de temut, lucru observat și de rivalii lor. În timpul unei probe, Ovidiu Buta a „scăpat porumbelul” și a reușit să pună pe jar publicul din fața micilor ecrane numid-o ”soția lui Scărlătescu”.

„Soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă”, a spus Oviu Buta, în timpul probei.

Fie că i-a dat de gol pe cei doi ori pur și simplu a încurcat statutul relației, cert este că vorbele lui Ovidiu nu au rămas în vânt fără întrebări. Cătălin Scărlătescu este pregătit să dea tot ce are mai bun în competiție și este sigur pe compatibilitatea pe care o are cu iubita lui.

„Eu sunt Cătălin Scărlătescu, cel mai talentat bucătar român în viață și cel mai mișto băiat pe care puteai să-l întâlnești în viața ta. Doina este mai competitivă decât mine, ea poate fizic, eu pot psihic. O să fac orice va fi necesar pentru ea. Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea și mergi înainte, câștigă tu tot”, declara Scărlătescu la începutul emisiunii.

Cu ceva timp în urmă, Cătălin Scărlătescu a declarat faptul că nu a cerut-o de soție pe Doina. Concurentul de la Survivor România nu crede în ”puterea” unui act, mai ales când totul merge perfect între ei.

„Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, pentru viva.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.