Oana Moșneagu și-a afișat burtica de graviduță – FOTO

0
Oana Moșneagu

Oana Moșneagu a postat recent, pe rețelele de socializare, mai multe imagini în care apărea cu o burtică de graviduță.

Recent, Oana le-a dat frâu liber fanilor să-i adreseze orice curiozitate pe care o au despre ea. Unul dintre aceștia a întrebat-o despre o presupusă sarcină despre care s-a vorbit foarte mult în spațiul public. Vedeta a lămurit imediat situația, fără să stea pe gânduri.

Ea a explicat că nu este adevărat, iar imaginile în care ea este „gravidă” au fost făcute atunci când ea juca diferite roluri. Aceasta a postat și o serie de fotografii din acea perioadă.

„Am auzit de pe mai multe site-uri că cică ai fi gravidă? E adevărat?”, a întrebat fanul. „A fost adevărat. Într-un monolog din cadrul Facultății de Teatru, într-un episod dintr-un serial, într-un lung-metraj”, a răspuns Oana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi se gândesc să întemeieze și o familie.

„Da, atât eu cât și ea, chiar ne gândim (n.r la căsătorie). Avem o vârstă. Am 30 de ani, ea are 32. Nu mai suntem puști. Evident că ne gândim la o familie”, a declarat Vlad Gherman pentru Unica.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.