Plantele care atrag iubirea! Trebuie să le ai în casa ta

0
planta

Există anumite plante care au puteri magice imense despre care se crede că ajută la atragerea dragostei și a norocului.

Busuioc

Această plantă este un aducător de dragoste, bogăție, frumusețe și noroc. Nu este doar noroc, este utilă și pentru că oferă savoare preparatelor noastre. Se crede că aroma de busuioc din mâncare trezește pasiunea în oricine mănâncă acel fel de mâncare. De asemenea, se știe că este un bun antiseptic și un antidepresiv.

Iasomie

Iasomia încurajează visele profetice și se spune că atrage dragostea și chiar banii. Uleiul plantei se numără printre unul dintre cele mai puternice afrodiziace. Această plantă este recomandată tuturor doamnelor singure care caută dragoste și tuturor celor care doresc să mențină viu romantismul în viața lor.

Mini rosa

Se spune că trandafirii mici au cea mai mare vibrație dintre toate ființele vii. Ele atrag norocul, dragostea și ajută la vindecare. Ele oferă și protecție. Dacă te decizi să crești trandafiri roz sau roșii, trebuie să știi că aduc dragoste, iubire, pasiune. Trandafirii în nuanțe fuschia atrag pofta de viață de care majoritatea dintre noi avem nevoie astăzi. Ele aduc o acceptare profundă a cine ești și a corpului tău fizic.

Orhidee

Orhideele sunt ușor de îngrijit și sunt bine cunoscute că atrag dragostea. Ele calmează sufletul și întăresc prieteniile. Aceste flori sunt, de asemenea, simbolul fertilității și al virilității și sunt niște cadouri grozave pentru noii părinți.

Anthurium

Aceste plante sunt cunoscute și sub numele de flori de flamingo. Sunt plante cu flori în formă de inimă. Dacă le îngrijești corect, ei vor menține relația ta de dragoste puternică.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.