Smiley, mesaj de suflet pentru fiica sa, Josephine, care a împlinit un an

0
smiley

Smiley și Gina Pistol se bucură din plin de minunea din viața lor, micuța Josephine. Fetița a împlinit miercuri, 9 martie, un an!

Artistul și-a împărtășit emoțiile pe rețelele de socializare și s-a arătat recunoscător pentru faptul că micuța intrat în viața lui.

,,Nu stiu despre altii,dar pentru mine 9 martie nu e ziua barbatului!Josephine implineste azi 1 an!1 an de iubire pura,1 an de cand ne-ai facut pe mine si pe @ginapistol parinti,1 an de cand zambim,ne emotionam si ne bucuram in fiecare zi,1 an de cand viata noastra e mult mai frumoasa pentru ca o privim prin ochii tai!”, a scris artistul pe Instagram.

Josephine a împlinit azi de 9 martie, un anișor, iar faimosul ei tată, Smiley, a publicat o imagine cu fiica lui, poză care a adunat peste 10.000 de aprecieri.

În 9 martie 2021, iubita lui Smiley, Gina Pistol, a adus pe lume o fetiță care a venit ca o binecuvântare în viața lor. De atunci, micuța Josephine a devenit centrul universului celor două vedete, iar astăzi, după ce timpul a trecut cu o viteză amețitoare, cuplul a serbat prima aniversare a comorii lor.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.