Cântăreaţa Grimes confirmă naşterea celui de-al doilea copil al său cu Elon Musk

0
Elon Musk

În ciuda despărțirii lor, cântăreața Grimes și omul de afaceri Elon Musk au devenit recent părinții unei fetițe, așa cum a dezvăluit artista în numărul din aprilie al revistei Vanity Fair US.

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim”, a spus Elon Musk pentru Page Six, în septembrie 2021. De atunci, omul de afaceri și Grimes, deja părinți ai micuțului X Æ A-12, născut pe 4 mai 2020, și-au întâmpinat al doilea copil, despre care se crede că s-a născut la trei luni după despărțirea lor, așa cum a dezvăluit cântăreața în numărul din aprilie al revistei Vanity Fair US.

Fetița s-ar fi născut dintr-o mamă surogat la sfârșitul anului trecut. Claire Boucher – numele ei adevărat – a dezvăluit, de asemenea, că cei doi și-au numit copilul Exa Dark Sideræl.

Cântăreaţa a explicat că numele Exa este inspirat de „exaFLOPS” un termen folosit pentru a exprima performanţa unui computer, în timp ce Dark (întuneric) se referă la necunoscut. „Oamenii se tem de asta, dar de fapt reprezintă absenţa fotonilor”, a spus Grimes. „Materia întunecată este frumosul mister din universul nostru”, a adăugat ea.

Numele Sideral este inspirat din limba elfilor, potrivit artistei, şi reprezintă „timpul real al universului, timpul stelelor, timpul spaţiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc”, fiind o aluzie la personajul Galadriel din „Stăpânul Inelelor”.

Grimes şi Musk îi spun fiicei lor „Y”. Băiețelului îi spun „X”.

Cei doi şi-au făcut pentru prima dată apariţia în public pe covorul roşu la Gala Met în mai 2018.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.