Cameron Diaz și-a schimbat standardele de frumusețe după ce a renunțat la Hollywood: „Nu mă spăl niciodată pe față”

0
Cameron Diaz

Cameron Diaz a mărturisit că odată cu decizia de a lăsa în urmă cetatea filmului Hollywood a renunțat și la standardele de frumusețe, care i-au fost impuse de-a lungul carierei.

Cameron Diaz are acum 49 de ani și a mărturisit în cadrul unui podcast difuzat de BBC că se simte extraordinar de bine în pielea și că se gândește rar la aspectul ei fizic.

Una dintre cele mai controversate declarații ale actriței a fost aceea că nu se spală niciodată pe față, în ciuda faptului că deține o mulțime de produse de îngrijire personală.

„Este greu să te uiți la tine și să te judeci în funcție de standardele impuse de alții și cred că acesta este unul dintre cele mai mari schimbări din viața mea, în ultimii aproape 10. Acum trăiesc ca o sălbatică.

Ultimul lucru la care mă gândesc zilnic… poate deloc în timpul zilei, este cum arăt. Literalmente nu fac nimic. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”, a continuat ea, adăugând că are „un miliard de produse” care practic adună praful pe rafturi, notează Daily Mail.

Cameron declară acum, sus şi tare, că s-a eliberat. Că este o bestie, un animal sălbatic. Că în ultimii 8 ani s-a transformat total şi pentru ea toate superficialităţile, condiţionările şi modelele altora nu mai contează.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.