Nava de croazieră care oferă posibilitatea unei vieți în larg la prețuri accesibile

0

Pentru mulți iubitori de croazieră, a trăi permanent pe o navă este un vis de mult timp, deși extrem de nerealist. În timp ce croazierele extinse în lume au devenit mai populare, viitoarele noi călătorii fiind anunțate în ciuda efectelor pandemiei, iar în ultimii ani au intrat pe piață diverse reședințe de lux pe mare.

Cu toate acestea, astfel de experiențe tind să vină cu un preț incredibil de mare, ceea ce înseamnă, în cele din urmă, că mulți fani înfocați de croazieră pur și simplu nu își pot permite să se urce la bord. Dar o nouă „comunitate rezidențială pe mare”, numită Storylines, speră să schimbe acest lucru, oferind o oportunitate „mai accesibilă” de a trăi pe o navă de croazieră pentru o perioadă lungă de timp, sau chiar permanent.

Storylines va fi lansată în 2024 și oferă reședințe complet mobilate, cu unul până la patru dormitoare, împreună cu studiouri și penthouse-uri cu două etaje, la bordul navei sale viitoare, cu prețuri începând de la 400.000 de dolari și crescând la 8 milioane de dolari.

Locuințele sunt disponibile ca achiziții directe, deși sunt oferite și un număr limitat de contracte de închiriere pe 12 și 24 de ani. Potrivit fondatorului și CEO-ului Alister Punton, un număr nedezvăluit din cele 547 de unități au fost deja vândute, iar reședințele sunt pe cale să se vândă până la sfârșitul anului 2022.

Cei care își găsesc o casă la bordul viitoarei nave MV Narrative a lui Storylines, aflat în prezent în construcție în Croația, vor primi o viață pe mare all-inclusive, cu o serie de facilități impresionante în schimb. Nava este prevăzută să includă 20 de concepte de luat masa și baruri, o microberărie și trei piscine, precum și o bibliotecă de 10.000 de cărți, un cinematograf, un centru de wellness de ultimă generație, o pistă de bowling și o zonă alimentată cu energie solară.

Narative este programat să înceapă o călătorie inaugurală de 1.000 de zile pe șase continente la sfârșitul anului 2024, nava petrecând în medie trei până la cinci zile în fiecare port.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.