Femeile dominante ale zodiacului

0
zodiac

Fiecare femeie din zodiac este înzestrată cu o serie lungă de calități care definesc semnul astrologic sub care s-a născut. Dintre ele se ridică 5 zodii cu personalități foarte puternice care pun piciorul în prag și care îi domină pe cei din jur atât în ceea ce privește relațiile profesionale cât și cele personale.

În general, ele sunt femeile care nu acceptă jumătăți de măsură și care îți impun ușor punctul de vedere. Pe de cealaltă parte, pot fi foarte încăpățânate și acceptă greu că nu au întotdeauna dreptate. Prin urmare, iată care sunt cele 5 femei din zodiac pornite să cucerească și să stăpânească.

Berbec

Nativele în Berbec vor avea cu siguranță multe povești de spus la bătrânețe nepoților și mai ales nepoatelor. Încă din primii ani de tinerețe, femeile Berbec sunt aventuroase și foarte sigure de sexualitatea lor. Le place să exploreze, să afle și să descopere, motiv pentru care atunci când trec de primii 20 de ani de viață și se transformă în femei pe deplin, ele se cunosc foarte bine și știu ce-și doresc de la un partener. Nu sunt neapărat fidele însă cu siguranță sunt șarmante, foarte inteligente, seducătoare și pasionale. De regulă nu au caractere dificile însă în momentul în care se înfurie sau simt că s-a umplut paharul, sunt capabile să pornească un mic război din care vor ieși învingătoare cu siguranță.

Leu

Nu este un secret pentru nimeni că Leii în general sunt persoane foarte orgolioase, dar femeile născute în această zodie țin mai mult la orgoliul lor decât bărbații Leu. Acest lucru înseamnă că sunt persoane foarte sigure pe ele și acceptă foarte greu că nu au dreptate. În relație cu femeile născute în această zodie este nevoie de foarte multă diplomație. Cea mai sigură modalitate de fi sigur că femeile Leu sunt fericite, pe lângă un comportament ireproșabil, este copleșirea acestora cu complimente. La schimb, ele pot oferi dragoste sinceră, un caracter pasional și o minte pe care și-o îmbunătățesc permanent. Este evident atunci când ceva le provoacă neplăcere sau sunt nefericite pentru că vor avea grijă să elimine rapid sursa de stres, fără remușcări, indiferent că e vorba de un loc de muncă sau de o persoană.

Fecioara

Femeile Fecioară sunt meticuloase, organizate, grijulii cu cei din jur. În același timp, nu le este teamă să-și asume rolul de stâlp al familiei. Ele gestionează finanțele, fac planuri de vacanță și pun mâna acolo unde este mai greu. Mai mult de atât, în spatele exteriorului ferm și hotărât ascund suflete foarte pasionale. Țin foarte mult la intimitatea lor și se lasă cucerite foarte greu, motiv pentru care bărbații care vor să ajungă la inimile femeilor Fecioară trebuie să demonstreze că pot ține pasul cu ele. Nu sunt impresionate nici de bijuterii, nici de flori pompoase. Ele caută bunătatea, caracterul puternic și curajul pentru a se putea îndrăgosti.

Scorpion

Puține sunt femeile din zodiac atât de conștiente de sexualitatea lor ca femeile Scorpion motiv pentru care sunt pasionale și le place să exploreze. În jurul lor plutește o aură de mister care atrage mulți admiratori însă pentru că au standarde foarte înalte, nu sunt ușor de cucerit. Dinamica în relație este foarte interesantă alături de femeile Scorpion și cu siguranță nu există timp de plictiseală. Le place să aibă ultimul cuvânt într-o dispută însă acest lucru nu înseamnă că nu sunt dispuse să lase de la ele dacă sunt atașate emoțional de parteneri și dacă, în dezbaterea cu ele, aceștia folosesc argumente logice. Nu cedează la șantaj emoțional, nu sunt impresionate de lacrimi și nici nu sunt ușor de mințit așa că cea mai sigură cale pentru a rezolva un conflict cu femeile născute în această zodie este sinceritatea.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt oameni enigmatici și greu de citit pentru că au două fețe. Acest lucru nu înseamnă că sunt ipocrite ci doar ca pe de-o parte, sunt raționale, distante și nu se lasă conduse de emoții. Pe de cealaltă parte, au suflete surprinzător de calde însă până acolo e drum lung și anevoios. Femeile Capricorn sunt ambițioase și independente așa că școala și cariera sunt importante pentru ele. Nu vor accepta niciodată o relație cu un bărbat care este intimidat de calitățile lor și nici parteneri posesivi. Au nevoie de libertate și pentru a fi fericite, persoanele de lângă ele trebuie să le demonstreze că au încredere în Capricorni. De altfel, aceste femei sunt oameni de cuvânt și de regulă sunt foarte fidele. Pot suferi mult după relațiile eșuate însă cu siguranță nu vor arăta acest lucru și vor găsi întotdeauna puterea să o ia de la capăt.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.