Jason Momoa și soția lui, Lisa Bonet, s-au despărțit după 16 ani

0
Jason Momoa

Jason Momoa și Lisa Bonet au lansat miercuri o declarație comună postată pe Instagram, anunțând că pun capăt căsătoriei.

La vremea când s-a îndrăgostit de Lisa Bonet, Jason Momoa avea doar opt ani și o urmărea, la fel ca mulți alții, în „The Cosby Show”, în care ea interpreta personajul Denise Huxtable. Cu un stil excentric și unic, Lisa Bonet a furat multe inimi.

Într-un interviu acordat pentru „The Late Late Show with James Corden”, Jason Momoa a povestit: „A fost mai mult decât iubire la prima vedere. Am văzut-o la televizor și am spus ceva de genul: «Mami, pe ea o vreau». M-am gândit: «Te voi urmări pentru tot restul vieții mele și te voi avea». Întotdeauna mi-am dorit să o întâlnesc. Ea a fost întodeauna o regină”.

Însă, Jason Momoa, cunoscut mai ales pentru interpretarea personajelor Ronon Dex din „Stargate Atlantis”, Khal Drogo din „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, dar și a rolului principal din „Aquaman”, i-a spus această povestea soției lui abia după ce au devenit părinți pentru a doua oară.

Prima întâlnire a lui Jason Momoa cu iubirea vieții lui a avut loc mai târziu, într-un club de jazz din Los Angeles, prin intermediul unor prieteni comuni, la începutul anului 2004.

„M-am întors și am văzut-o, iar eas-a prezentat. M-am întors spre prietenul meu și m-am prefăcut că țip. Aveam un spectacol de artificii în suflet”, a povestit el.

Lisa Bonet a mai fost căsătorită, din 1987 până în 1993 cu Lenny Kravitz, cu care are o fată, Zoe, în vârstă de 31 de ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.