Motivul pentru care Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu au mai apărut împreună la TV, după America Express

0

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut echipă la „America Express – Drumul Aurului” și au fost la un pas să câștige marele premiu.

Finala a fost însă câștigată de cuplul Cătălin Bordea-Nelu Cortea, care au plecat acasă cu marlee premiu în valoare de 30.000 de euro.

După terminarea show-ului de la Antena 1, Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au mai apărut împreună la nicio emisiune. Cele două au venit separat de fiecare dată, în timp ce alte echipe de la America Express au venit împreună.

Invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, Andreea Antonescu a fost întrebată despre Andreea Bălan. S-a zvonit la un moment că relația dintre ele s-ar fi răcit în urma emisiunii la care au participat. „De ce n-ai venit cu ea (n.r. la Xtra Nisght Show)? De ce nu vii cu ea luni (n.r. când urma să fie invitată Andreea Bălan la emisiune), de ce nu ai venit cu ea astăzi”, a întrebat Andreas Petrescu, potrivit a1.ro. 

„Luni o să fiu cu bebelina și nu am absolut nicio șansă, că doar nu vreți să-mi aduc bebelina la orele 23:00, și astăzi de ce mă întrebi pe mine? Eu am zis prezent”, a explicat Andreea Antonescu. „Ați fost împruenă la Podcastito? Lumea începe să facă speculații. Auzim pe la colțuri, băi, s-au certat fetele după America Express?”, a spus Paula Chirilă. „N-am apucat să mergem împreună la Podcastito. Nu mai poi să postezi nimic pe Instagram că vorbește lumea”, a răspuns Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu susține că au avut programul foarte încărcat și nu s-au sincronizat să apară împreună la TV. Artista a născut a doua oară în luna decembrie a anului trecut.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.