Dani Oțil a rămas fără coleg în emisiune. Răzvan Simion nu mai apare de câteva zile la televizor

0

Răzvan Simion lipsește de câteva zile de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, asta pentru că a plecat peste hotare alături de iubita lui, Daliana.

Dani Oțil prezintă de câteva zile matinalul de la Antena 1 fără Răzvan Simion, care se pare că se află în concediu tocmai în Japonia.

Acesta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare din locurile pe care le-a vizitat. Și partenera lui a făcut publice mai multe imagini din aventura lor, la secțiunea InstaStory.

Acum emisiunea este prezentată de Dani Oțil, alături de Florin Ristei, Ramona Olaru și Cuza. Fanii au observat rapid lipsa lui Răzvan.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au decis să-și ducă relația la nivelul următor. Prezentatorul i-a oferit deja inelul de logondnă, iar în 2023 vor să devină soț și soție.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos in viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are, însă, un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este, în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.
Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

 Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, a transmis prezentatorul la începutul acestui an.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.