Modele arty: cum să porți imprimeul momentului?

0
imprimeu

Lasă deoparte concepțiile greșite! Imprimeurile nu sunt apanajul femeilor slabe. Daca ai forme, nu ignora modelele arty, foarte la modă în acest sezon. Cu condiția să le alegi bine și să le dozezi.

Fie că sunt mici sau mari, imprimeurile sunt potrivite pentru toate tipurile de corp. Ideea este să alegi modele care sunt atât moderne, cât și stilate, precum imprimeurile artistice care sunt populare în această iarnă. Inspirate de arta picturală și designul grafic, aceste imprimeuri au invadat podiumurile defilărilor de modă toamnă-iarnă 2022/23 și rafturile buticurilor tale preferate.

Imprimeuri artistice: ce sunt acestea?

În jurul anilor 1950, arta și moda s-au influențat reciproc și au dat naștere unor colaborări extrem de elegante între Mondrian și Yves Saint Laurent, sau mai devreme între Salvador Dali și Elsa Schiaparelli. Astăzi, asociațiile artistice sunt o legiune între artiști sau designeri contemporani și mărci de îmbrăcăminte. Imprimeul arty electrizează moda cu formele sale geometrice, graffiti sau forme geometrice. Cu culori pop sau alb-negru, sunt disponibile pe toate piesele din garderoba de modă, în toate țesăturile și pentru toate tipurile de corp.

Ce imprimeuri artistice să porți când ești plinuță?

Perfecte pentru a aduce o notă de fantezie look-urilor tale, aceste imprimeuri trebuie amestecate cu o piesă de culoare uni. Permite-ți grafică de dimensiuni medii cu efecte contrastante. Pentru a-ți ascunde micile complexe pe coapse și pe abdomen, o rochie până la genunchi sau până la jumătatea gambei este o idee bună. Adaugă o curea pentru a-ți evidenția talia și structura silueta și o pereche drăguță de cizme. De asemenea, îndrăznește să porți pantaloni fluizi cu modele arty asociate cu o cămașă din denim pentru mai multă modernitate. O jachetă blazer marcată cu aceste modele îți va îmbunătăți stilul, dar asigură-te că o combini cu o ținută simplă pentru a nu supraîncărca silueta. Pe partea de culoare, posibilitățile sunt numeroase, duourile de culori precum roz și alb, alb și negru sau tonuri multicolore vor aduce bucurie aspectului tău.

Greșeli de evitat

Să amesteci mai multe imprimeuri în același timp este de evitat. De asemenea, evită imprimările care dau prea mult volum. Din punctul de vedere al mărimii, nu se pune problema de a te îneca în haine prea mari sau de a te constrânge în modelele prea strâmte pentru a părea mai subțiri. În cele din urmă, în ceea ce privește culoarea, evită toate nuanțele fluorescente sau prea stridente.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.