Maria Constantin rupe tăcerea despre condiţiile de la Survivor România

0
Maria Constantin

Maria Constantin, prima concurentă care a părăsit Survivor România 2023, a dezvăluit cum stau lucrurile, de fapt, în show-ul filmat în Republica Dominicană.

Artista a fost eliminată de la Survivor România 2023, după prima săptămână de concurs.

„Ce schimbat? Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți! Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre „toaletă”. Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs. Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na… corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă”, a povestit Maria Constantin pentru Click!.

„Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a mai spus artista, care a dezvăluit şi ce a avut voie să își ia cu ea în bagaj.

„La plecarea din România, ne-au lăsat să luam în bagaj un trening, trei perechi de șosete, o bustieră și un şort. Nu am avut voie să luăm periuță de dinți sau șampon. Nimic de genul acesta. Cel mai greu mi-a fost atunci când am coborât de pe barcă în Dominicană. A trebuit să înotăm cam 20 de minute în șir ca să ajungem la mal. A fost horror, noroc că m-a susținut Doc că nu mai ajungeam la mal. Ți se lua respirația. E dificil și pentru un înotător de performanță”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.