Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, primul interviu după decesul artistului

0
Mădălina Crețan

Mădălina Creţan a acordat primul interviu după moartea regretatului artist. Soția lui Nosfe a povestit cum contul ei de pe o rețea de socializare și a mai multor persoane din rândul apropiaților lor au fost dezactivate.

Aceasta a dezvăluit că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de imaginea lui Nosfe.

Aceasta a mărturisit cine sunt cei care au încercat să le facă rău, dar și cine i-a rămas alături în urma decesului partenerului său.

„Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.”, a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe, pentru Antena Stars.

„Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.” a mai spus Madalina Creţa , soția lui Nosfe.

Rapperul Nosfe, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață pe 16 octombrie, în incinta casei sale, la scurt timp după ce a susținut un concert. Avea 37 de ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.