Ileana Sterp, probleme mari de sănătate: „Am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes”

0
Ileana Sterp

Ileana Sterp, sora cunoscutului interpret de muzică de petrecere Culiță Sterp, se pregătește cu nerăbdare pentru momentul în care va naște a doua oară. Până atunci atunci, însă, Ileana are o problemă de sănătate pe care trebuie să o rezolve urgent.

Tânăra a cerut ajutorul fanilor pentru problema de sănătate pe care o are la un ochi. Totodată, aceasta le-a mai spus urmăritorilor că a fost la trei medici și a folosit trei tratamente diferite.

„Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament.Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la trei medici și am folosit trei tratamente diferite, dar fără succes.”, povestea aceasta pe contul de Instagram

Cum este extrem de activă pe rețelele de socializare, aceasta a revenit, rugându-și fanii să o ajute în soluționarea problemei.

„Pentru cei care sunteți noi și nu știți despre problema mea de la ochi, pleoapă mai exact. Este ceva… ce nici eu nu știu ce e, nici doctorii. Ieri îi spuneam Getei că m-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema. Trebuie să mă interesez foarte bine de un doctor dermatolog bun”, a povestit aceasta.

Ileana Sterp este foarte îndrăgită de urmăritorii ei și foarte deschisă, aceasta ținându-i la curent cu tot ce se petrece în viața ei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.