Horoscop pentru întoarcerea la școală 2022: viața profesională a acestor zodii ia o nouă întorsătură

0
zodiac

Sezonul Fecioarei abia a început și primele efecte se fac deja simțite. Este timpul să ne organizăm, să ne pregătim pentru revenirea la rutină. Gata cu vacanțele de vară. Înapoi la școală! Organizare, anticipare, luare a deciziilor.

Intrând în zodia Fecioarei, Soarele ne cere să preluăm controlul asupra destinului nostru. Ceva care să-i invite pe toți să restabilească ordinea în treburile lor, precum și în mintea lor. Un nou început de care pare să beneficieze anumite semne astrologice.

Horoscop: cum să atragi norocul la începutul anului școlar?

Indiferent de poziția Soarelui în momentul nașterii tale și, prin urmare, de semnul tău astrologic (sau semnul solar), norocul pare să fie deosebit de prezent la începutul anului școlar. Dragoste, Muncă, Bani, planetele vă oferă șansa de a triumfa într-unul dintre aceste trei sectoare de activitate. Provocă-l, atrage-l, apucă-l pentru a culege toate roadele și încheia anul cu stil.

Strângeți menghina. S-ar părea că pentru a-și vedea cariera făcând un salt și evoluând, anumite puncte sunt mai importante decât altele. Astfel, astrologii ne sfătuiesc să „jucăm colectiv” mizând pe faptul că reușim să unim talentele și să împărtășim abilitățile. „Alți oameni sunt un aliat, să-i asculti te ajută să triumești”. Înaintând mână în mână, este mai ușor să găsiți soluții. Totul ține de adaptabilitate și flexibilitate. Faceți ocoluri, sunt instructive, pline de surprize. La începutul anului școlar, patru zodii își văd viața transformată. Toamna promite să fie bogată în surprize și oportunități grozave. Explicații.

Horoscopul muncii: toamna 2022 aduce noroc acestor două zodii astrologice

Din primele momente ale lunii septembrie și până la sfârșitul lunii noiembrie 2022, Berbecul va trece printr-o transformare. Obiectivul său? Face totul pentru „a străluci fără exces”. Berbecul are un viitor strălucit în față și un sprijin puternic. Prezența continuă a lui Marte în Gemeni îl motivează să-și susțină ambițiile. Gemeni rimează cu rețea. Totul este favorabil pentru a permite Berbecului să încheie alianțe promițătoare și să semneze acorduri care pot da roade mari.

Ca și în cazul Berbecului, „inițiativele și contactele făcute dau roade” pentru Gemeni. Are loc o schimbare de 180° pentru primul semn de Aer. Îl cunoaștem ca un strateg bun, un vânzător fermecător care știe întotdeauna să găsească cuvintele pentru a transforma situația în avantajul lui. Acum, la începutul anului școlar, Gemenii își arată know-how-ul. Muncești din greu, dar bine, cu recompense la fiecare pas. Marte îi întărește imaginea, nativul în Gemeni este unanim, recunoașterea îi dă încredere și-l încurajează să țintească mai sus. Această creștere vertiginoasă a ratingului său de popularitate îi permite să se poziționeze în prima linie pentru a obține o promovare, o gratificare. Acordăm credit ideilor și dorințelor sale, și asta, în așa măsură încât am putea ajunge să-i încredințem noi responsabilități. Îndrăzneala Gemenilor dă roade.

Horoscop: cariera acestor două zodii este probabil să înflorească la începutul anului școlar 2022

Energiile din august 2022 au fost deosebit de benefice pentru Rac. Acest semn de apă sensibil și romantic și-a văzut viața amoroasă câștigând avânt. Dragoste la prima vedere, întâlnire perfectă, apropiere senzuală. Orice s-a întâmplat la sfârșitul verii a făcut bine Racului. Un Rac care se simte confortabil în pielea lui și mai încrezător la începutul anului școlar. Știe ce vrea și ce valorifică. Combinația celor două îi oferă curajul să-și apere interesele. Din punct de vedere profesional, această întoarcere dă roade. Sosirea lui Jupiter în Pești la sfârșitul lunii octombrie îl inspiră să lanseze proiecte personale. Suficient pentru a da carierei sale o întorsătură cu totul nouă.

Racul știe ce valorează și ce vrea, Capricornul ia măsuri. Acest sem pragmatic știe mereu despre ce vorbește. Nu există nicio îndoială că în următoarele luni, tocmai asta îl va face celebru. Know-how-ul lui face diferența, dar și notorietatea sa. Cu Capricornul nu există probleme, ci doar soluții. Experiența sa în domeniu îi permite să gestioneze bine proiectele. Fără timp să se gândească sau să se supraintelectualizeze, Capricornul vrea ceva concret. El vrea să treacă în goană și să conducă spre succes pentru a-și asigura siguranța. El găsește aliații potriviți.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.