Brad Pitt și Emily Ratajkowski, cel mai nou cuplu de la Hollywood

0
Emily Ratajkowski

Brad Pitt încearcă o nouă relație cu o colegă de breaslă! Este vorba despre modelul și actrița Emily Ratajkowski!

Brad Pitt și Emily Ratajkowski au luat prânzul împreună la un restaurant plin de farmec din Paris, iar fanii i-au văzut câteva zile mai târziu schimbând priviri tandre și ținându-se de mână într-un local din New York.

Niciunul nu a confirmat oficial faptul că formează un cuplu, iar conform surselor intime celor doi, legătura lor este una recentă, relația aflându-se într-un stadiu incipient.

Deși există o diferență de vârstă de 27 de ani între cei doi, se pare că Brad Pitt și Emily ar fi destul de apropiați, bucurându-se din plin unul de compania celuilalt.

„Lui Brad i-a plăcut de Emily la petrecerea Vanity Fair Oscar din 2020. Nu erau într-o zonă privată sau ceva de genul acesta, dar vorbeau cu prietenii din jur.

Evident, pe atunci o posibilă idilă ar fi fost interzisă. Ea era fericită, fiind căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, iar Brad a respectat asta. El a cerut-o să iasă, iar ea a spus da.

Ea a spus întotdeauna că Brad e drăguț și, așa cum a văzut ea, ce a avut de pierdut?”, a declarat o sursă apropiată din anturajului actorului pentru OK! Magazine.

Emily Ratajkowski, actriță și fotomodel, născută în Marea Britanie, a devenit mamă în 2021 și se află în plin divorț de Sebastian Bear-McClard, din cauza aventurilor extraconjugale ale bărbatului.

Fotomodelul în vârstă de 31 de ani este cunoscut drept femeia cu cei mai frumoși sâni din lume, o femeie perfect conștientă de atuurile sale fizice evidente, care au făcut foarte mulți bărbați să suspine, de-a lungul timpului.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.