Motivul pentru care Jojo şi Paul Ipate nu se căsătoresc. Ce spune actriţa după 8 ani de relaţie

0
jojo

Cătălina Grama, alias Jojo, și Paul Ipate sunt împreună de opt ani şi au împreună o fetiţă. Cei doi se consideră un cuplu solid, însă nu simt nevoia să devină soţ şi soţie, pentru că le este foarte bine aşa.

Actriţa este de părere că orice cuplu trece şi prin momente mai puţin plăcute, ceea ce este şi cazul lor, însă reuşesc de fiecare dată să treacă peste şi să rămână o familie. Ceea ce îi ajută foarte mult pe amândoi este simţul umorului. Atunci când se ceartă sau poartă discuţii în contradictoriu, la un moment dat îi apucă râsul.

„Nu suntem căsătoriți! Am făcut opt ani de relație. E foarte bine tot! Nu am vrut să facem pasul ăsta deocamdată, nu am simțit nevoia. Dar noi suntem foarte fericiți așa și ne merge foarte bine așa! Nu e nimic rău! Sunt lucruri normale în cuplu, eu nu cred că sunt cupluri care să trăiască într-o fericire continuă sau într-o armonie continuă. E normal să stabilim și niște granițe și când zic că stabilim niște granițe e normal să existe divergențe, păreri în contradictoriu, uneori tensiuni, viața nu e simplă de fiecare dată.

Însă partea bună în cuplul nostru este că amândoi avem simțul umorului de fiecare dată. Și dacă ne enervăm, ne uităm unul la altul… Și nu o zic așa, ca să o zic, declarativ, pe noi ne bufnește râsul de cât de fraieri suntem în momentul ăla. Nu putem să stăm supărați deloc și nici nu vreau să stau. Mi se pare că asta te îmbolnăvește cumva, eu nu țin mânie sau supărare vizavi de nimeni pentru că mi se pare că este o chestie care te încarcă negativ și care te îmbolnăvește sincer!”, a declarat Jojo, pentru Ciao.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.