Gabriela Prisăcariu, declarație neașteptată despre bărbăţia lui Dani Oţil

0
Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a făcut o declaraţie care i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Vedeta a răbufnit în urma unui articol scris în presă zilele trecute.

Fotomodelul nu s-a putut abţine şi a simţit nevoia să îi ia apărarea soţului ei, Dani Oțil, după ce s-a scris în presă faptul că prezentatorul a fost bonă în weekend, iar blondina a ieşit în club. Vedeta a fost revoltată şi de faptul că soţul ei a fost numit „micuţ”, astfel a făcut o remarcă ce i-a uimit pe fani.

„Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce „micuțul prezentator” – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat „bonă” și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze?

În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe pagina sa de Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.