Apariția regală a lui Meghan Markle în Olanda, într-un costum alb Valentino

0
meghan markle

Soția prințului Harry a vizitat vineri, 15 aprilie, locul decernării Premiilor Invictus 2022 la Haga. O vizită foarte așteptată care a făcut furori.

Meghan Markle și Prințul Harry au sosit vineri, 15 aprilie, la Haga (Olanda). Jocurile Invictus, create de ducele de Sussex în 2014, este rezervată veteranilor de război răniți și persoanelor cu dizabilități și se desfășoară în perioada 16-22 aprilie. Dacă prezența prințului a fost așadar așteptată cu nerăbdare, apariția lui Meghan Markle a făcut furori.

Cu o față radiantă, fosta ducesă de Sussex s-a prezentat într-un look alb imaculat, parcă realizat pentru ea, semnat de casa Valentino.

Un set format din pantaloni largi și o jachetă oversize, precum și pantofi albi. Pentru a-și feminiza ținuta, Meghan Markle a optat pentru bijuterii din aur Cartier Tank și o geantă de mână creată de brandul italian. În total, aspectul ei a costat aproape 4000 de euro.

În acea zi, nepotul Reginei Elisabeta și soția sa au fost însoțiți de o echipă de cameramani, după cum relatează Daily Mail, în cadrul unui documentar pe care îl filmează pentru Netflix. La sosire, cuplul a fost aclamat de mulțime.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.