Care este legătura dintre Volodimir Zelenski și gemenele de la Indiggo – VIDEO

0
Volodimir Zelensky
Volodimir Zelensky

Înainte de a deveni președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky și-a făcut o reputație ca actor de comedie. Liderul de la Kiev, în vârstă de 44 de ani, a avut o activitate destul de bogată în cinematografie, iar în 2009 a jucat împreună cu gemenele de la „Indiggo”.

Atunci a apărut în filmul No Love in the City, o comedie despre aventurile a trei bărbați de origine rusă în New York, unde încearcă să cucerească femei singure.

Din distribuția filmului de 84 de minute au făcut parte și surorile Gabriela și Mihaela Modorcea, fostele membre ale trupei Indiggo, stabilite în prezent în Statele Unite.

Filmul în care au jucat alături de Volodimir Zelenski a avut o continuare în 2010 și o a treia parte în 2014, în care a jucat și Sharon Stone. Tot în 2014 a fost lansată miniseria Love in Las Vegas, în care actualul președinte al Ucrainei a bifat opt episoade, iar Sharon Stone alte două.

În urmă cu patru ani, Volodimir Zelenski a fost unul dintre cei mai populari comedianți TV ai Ucrainei. Acum își apără țara de invazia rusă. Mulți nu i-au dat nicio șansă atunci când a fost ales ca președinte al Ucrainei.

Acesta a câștigat în aprilie 2019 alegerile prezidențiale din Ucraina, învingându-l cât se poate de clar pe președintele în exercițiu de atunci Petro Poroșenko, conform nypost.com.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.