Eva Longoria dezvăluie cel mai mare secret al ei de frumusețe

0
eva longoria

Actrița Eva Longoria, în vârstă de 46 de ani, și-a dezvăluit rutina zilnică de înfrumusețare, arătându-și părul alb sau petele pigmentare, fără machiaj și cu umor.

Bikini, abdomen definit: Eva Longoria nu a trecut neobservată pe coperta revistei americane Women’s Health din martie 2022. Actrița dezvăluie într-un interviu axat în principal pe rutina ei de frumusețe, ritualurile lor de bunăstare și obiceiurile sportive.

Aflăm, iată, că primul ei reflex zilnic înainte de a pleca de acasă este să-și protejeze pielea de efectele nocive ale soarelui. „Secretul meu de frumusețe numărul unu despre care spun tuturor este crema solară”, spune ea. „Folosesc protecție solară probabil de trei ori pe zi. O aplic dimineața când mă trezesc. Îmi fac antrenamentul și o aplic din nou. Ies în timpul zilei și când mă întorc o pun la loc.”

Un obicei care-i dezvăluie dorința de a încetini apariția anumitor semne de îmbătrânire a pielii, despre care Eva Longoria vorbește deschis. „Pielea mea este într-adevăr afectată de soare. Sfârșesc cu toți acești pistrui și oamenii spun: „Doamne, pistruii tăi sunt atât de drăguți”. Le spun: „Nu sunt. Sunt pete de vârstă și pete pigmentare și nu le vreau”, recunoaște ea sincer.

Fără păr alb

Nici muza L’Oréal Paris nu se poate decide să-și accepte părul alb, așa cum a mărturisit deja într-un interviu cu Madame Figaro în 2020. „Am capul plin de păr alb. În timpul izolării, mai ales, îmi creșteau rădăcinile. Și după trei luni mi-am spus „nu, de fapt nu sunt pregătită pentru asta”, reiterează ea în acest nou interviu. Sfatul ei rapid pentru a le acoperi atunci când nu are timp să meargă în salon pentru retușuri? Aplică pe rădăcini un spray de păr colorat: „Am făcut asta pe toată durata izolării, apoi am decis în sfârșit să-mi vopsesc părul”.

Pe de altă parte, Eva Longoria adoră să-și lase unghiile să crească, de care are cea mai mare grijă: „Îmi fac mereu manichiura, îmi tai cuticulele. Este un pic ca „timpul meu”, este un fel de îngrijire de sine. Am observat că atunci când făceam asta în mod regulat, unghiile mi-au crescut sălbatic. Această întreținere stimulează o creștere mai sănătoasă”, spune ea.

O rutină sportivă intensă

Pentru a-și sculpta silueta, Eva Longoria spune că se antrenează între 60 și 75 de minute pe zi. „Fac multe exerciții fizice și oamenii cred că este pentru că vreau să slăbesc. Sincer, este pentru sănătatea mea mentală”, spune ea. „Apreciez foarte mult să am această oră doar pentru mine, îmi pun căștile, pun puțină muzică și mă simt în viață, parcă îmi limpezește mintea.” Eva Longoria mai menționează și alte practici mai holistice precum meditația (cu care se răsfață între 5 și 20 de minute pe zi), acupunctura, reiki, crioterapia, masajele, chiropractica sau chiar sauna.

Proteine ​​și post intermitent

Pe partea de mâncare, Eva Longoria este, ca multe vedete, o adeptă a postului intermitent. Actrița își concentrează mesele pe o fereastră de opt ore în fiecare zi, de obicei între orele 11:00 și 19:00. Micul dejun constă într-o cafea neagră, care precede sesiunea de sport. Prânzul conține în principal proteine ​​(friptură, pește sau pui) și legume. Același meniu pentru cină, alternând ocazional cu o supă „generoasă”. Plăcerile sale vinovate sunt măslinele, covrigeii, floricelele, chipsurile.

sursa
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.