Ce cadou de lux a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei, de ziua de naștere

0
Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai de succes influenceri din România. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani, miercuri, 2 februarie, și a fost copleșită de cadouri și felicitări.

Dar, fără doar și poate, cel mai frumos, dar și pretențios cadou primit este cel de la soțul ei, Virgil Șteblea. Bărbatul i-a oferit frumoasei sale soții un cadou pe care puțină lume și-l permite.

Adelina Pestrițu a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care le arată tuturor cadoul primit. Focoasa brunetă a primit un inel superb cu diamant albastru, dar și o cruciuliță cu diamante, la fel de frumoasă. Acesta a postat o fotografie cu cele două bijuterii superbe, alături de un mesaj în care îi mulțumește soțului pentru ce i-a oferit.

„Thank you, Virgil Șteblea! Diamonds and Love are FOREVER! (n.r.: mulțumesc, Virgil Șteblea! Diamantele și Iubirea sunt ETERNE!)”, a scris Adelina Pestrițu, pe InstaStory. Pe lângă cele două bijuterii superbe, Adelina a mai primit și un buchet imens de flori predominant galbene, de care s-a bucurat și pe care l-a postat, de asemenea, alături de lănțișor și de inelul cu diamant albastru.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.