Dragoș Săvulescu, primele imagini în postura de tătic. Iată ce a publicat iubita sa pe Instagram!

0
Dragoș Săvulecu

Dragoș Săvulescu și partenera sa, modelul Angela Martini, au devenit părinții unui băiețel, în luna decembrie a anului trecut. Cei doi au apelat la o mamă surogat.

Prețul pe care omul de afaceri, condamnat pentru un prejudiciu de 112 de milioane de euro, l-a plătit pentru întreaga procedură de a deveni tatăl micuțului Kyree Martini Săvulescu este unul enorm.

Se pare că Dragoș Săvulescu a scos din buzunar între 100.000 și 125.000 de dolari, potrivit Spynews. În această sumă au intrat toate facilitățile, inclusiv consultația juridică și pachetul de compensare către mama surogat.

Recent, micuțul a împlini două luni, ocazie cu care Angela Martini a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii și videoclipuri scurte cu familia lor.

„Astăzi fiul nostru 💙 împlinește 2 luni. O perioadă atât de frumoasă și emoționantă!

Am luat o pauză de la rețelele de socializare, fiind atât de ocupată, bucurându-mă de momente grozave în familie doar pentru noi.✨✨✨ @dragossavulescu”, este mesajul care însoțește imaginile.

Imaginile îi surprind pe fericiții părinți zâmbind și alintându-l pe fiul lor, aflat într-un cărucior scump. Dragoș Săvulescu și Angela Martini sunt îmbrăcați impecabil, în haine asortate cu căruțul micuțului, de culoare bej.

În fotografiile de familie apare și cățelul cuplului.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.