Channing Tatum revine pe marele ecran, după 4 ani de absență

0
Channing Tatum

Channing Tatum a recunoscut că a fost aproape de a renunța la cariera sa de actor în 2018 pentru a „înțelege ce este viața”.

Actorul, cel mai cunoscut rolurile sale din 21 Jump Street și seria de filme Magic Mike, a spus: „(Îmi amintesc că m-am gândit) Vreau să mai joc? Aveam de gând să regizez? Vreau să mai fiu în industrie? Am avut noroc. Am câștigat un bilet de loterie creativ. Am câștigat puțini bani, ca să pot face un pas înapoi și să-mi dau seama ce este viața.”

Vedeta în vârstă de 41 de ani – care are o fiică de opt ani Everly cu fosta soție Jenna Dewan, de care a divorțat în același an – a adăugat că a luat o pauză din carieră pentru că nu „avea energie” după ce a preluat un volum mare de muncă.

Vorbind pentru Variety, el a adăugat: „Chiar mi-am luat timp liber. Am sculptat. Am facut poze. Am scris propriile mele gânduri, nu ca un scenariu sau altceva. Doar creând la diferite niveluri. Am vrut să respir. M-am simțit ca și cum aș fi puștiul gras de la bufet, doar lucrând și lucrând și lucrând. M-am băgat în patru filme, fără timp liber. Nu am fost atât de bun pe cât mi-am dorit să fiu în ultimele două filme pentru că nu aveam energie. „Jupiter Ascending” a fost un coșmar de la început. (…) A fost pur și simplu greu.”

După o pauză de patru ani, Channing se pregătește să reia rolul stripperului Michael Lane în Magic Mike’s Last Dance, care urmează să fie lansat pe HBO Max la sfârșitul acestui an. Vorbind despre filmul viitor, el a spus: „Vreau ca acest film să fie plin de bucurie și distracție. Toată lumea spune: „Mai puțin caracter, mai mult dans”. Așa că am ascultat.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.