Dubai construiește primul complex de lux plutitor din lume

0
dubai

În 2023, Dubaiul va etala un Palat Plutitor înconjurat de alte 12 vile de lux plutitoare, de asemenea, o premieră pentru Dubai.

Am văzut planurile Coreei de Sud de a construi primul oraș plutitor din lume; Arabia Saudită, de asemenea, plănuiește ceva similar cu ambițiosul său oraș plutitor cu opt laturi. Qatar plănuiește un complex de lux plutitor cu 152 de camere care se va învârti pentru a genera electricitate. Cum ar putea Dubai să nu facă ceva la fel, dacă nu mai rafinat? Compania de management hotelier de lux din Elveția va crea mai întâi clădirea principală a palatului plutitor în patru părți.

Piramida de sticlă se află în centru, găzduind un hotel de cinci stele, restaurante gourmet exclusiviste, baruri, spa, piscine până la buticuri, zone de banchet și posibilitatea ca iahturile să navigheze în centrul hotelului. Palatul plutitor Kempinski va fi legat de vilele din jur prin pontoane. Aceste vile sunt într-un fel ca iahturile rezidențiale, deoarece nu trebuie să rămână staționare tot timpul. Dacă proprietarul dorește, vila poate naviga către o altă ancoră cu o viteză maximă de șase mile marine.

Având în vedere că proprietatea plutește pe una dintre cele mai curate plaje din Dubai, este esențial să respectați mediul. Panourile solare montate pe vile valorifică energia necesară pentru a le naviga. La fel ca hotelul de cinci stele din clădirea principală, chiar și cele 12 vile vor fi simboluri ale luxului, cu servicii complete pentru echipaj și camere pentru personal, așa că veți fi tratat regește 24/7. Puteți alege să cumpărați sau să închiriați vilele care au două, trei sau patru dormitoare, inclusiv camere de zi interioare și exterioare.

Pe de altă parte, Hotelul Kempinski Floating Palace are 156 de camere, apartamente de lux, împreună cu o punte care va găzdui 16 iahturi și un heliport plutitor pentru oaspeții de elită. Cu toate acestea, trebuie remarcat, oaspeții sunt așteptați să sosească în stațiune cu iahtul, bărcile cu motor și elicopterele lor.

Noul Palat plutitor Kempinski va fi o bijuterie a turismului din Dubai.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.