Lidia Buble are un nou iubit. Cu ce bărbat celebru a fost surprinsă cântăreața?

1
Lidia Buble

Lidia Buble nu pare să sufere după actorul cubanez Harlys Becerra. După despărțirea de el, cântăreața a fost fotografiată în compania omului de afaceri Horațiu Nicolau.

Cei doi au cinat într-un separeu al unui restaurant din cartierul Primăverii. Lidia și afaceristul nu au fost fotografiați ținându-se de mână, îmbrățișați sau sărutându-se. Au venit separat, însă au plecat împreună. Patru zile mai târziu, au luat masa în același restaurant.

Horațiu Nicolau este fostul patron al Telesport, post pe care l-a vândut trustului Realitatea în 2008. În prezent, acesta deține aplicația Twelp, care ajută șoferii care au probleme tehnice cu asistență specializată. Aplicația se adresează utilizatorilor români, dar și străini. Potrivit MediaFLUX.ro, Horațiu deține un apartament în Monte Carlo și unul în cartierul rezidențial Caelia din Mamaia.

Lidia Buble şi Harlys Becerra s-au despărţit recent, cel mai probabil din cauza distanței care îi separă pe cei doi, artista fiind în România, iar Harlys Becerra fie în Cuba, fie în Ibiza, unde locuieşte.

Cântăreața a avut o relație de 5 ani cu prezentatorul Răzvan Simion, de care s-a despărțit în vara anului 2020.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.