Ce bine arată Catherine Zeta-Jones la 52 de ani! Actrița și-a dezvăluit abdomenul în sala de dans – VIDEO

0
Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones a postat un videoclip pe Instagram în care ne arată mișcările sale de dans profesional pe melodia lui David Bowie, Let’s Dance.

Actrița are un fizic de invidiat la 52 de ani. Frumoasa Catherina Zeta-Jones și-a arătat abdomenul, brațele și picioarele tonifiate, iar fanii i-au adus numai cuvinte de laudă. Toată lumea a fost de acord că vedeta arată uimitor.

Zeta-Jones are o vastă experiență de a cânta pe scenă încă din adolescență și chiar și la 52 de ani nu ezită să-și arate feminitatea. Aceasta a dezvăluit că activitățile sale preferate sunt „înotul, tenisul, Peloton, sala mea de sport de acasă și dansul tip tap”.

Deși iubește dulciurile, Catherine Zeta-Jones spune că stă departe de alimentele procesate și bogate în zahăr.

„Mănânc doar mâncare neprocesată pentru că asta trebuie să fac acum. Visul meu este să mănânc doar desert pentru toată viața. E un țel. Când o să fiu foarte bătrână o să încep să iau vitamine pentru că vreau să pot mânca doar desert pentru tot restul vieții mele.”, a mărturisit actrița într-un interviu.

Până atunci însă, Catherine este extrem de atentă cu dieta sa, consumând după cum chiar ea a declarat doar alimente naturale, potrivit tabu.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.