Cum se confruntă semnele zodiacale cu despărțirea. Zodia care reacționează cel mai urât

0
despartire

Probabil cu toții am trecut măcar o singură dată printr-o despărțirea amoroasă, care ne-a frânt inima. Semnele zodiacale joacă un rol important în modul în care gestionezi o astfel de situație. Cei cărora li s-a frânt recent inima sau intenționează să frângă inima cuiva trebuie să știe ce a descoperit un numerolog despre felul în care fiecare zodie tratează o despărțire.

Berbec

Poți pretinde că nu-ți pasă, dar te simți nesigur în privința asta în adâncul sufletului tău. Preferi să-ți lași optimismul entuziast să facă totul pentru a uita durerea și să faci totul pentru a-ți demonstra devotamentul față de lucruri.

Taur

Urăști schimbarea impusă de noile circumstanțe și durează ceva mai mult să te adaptezi la a fi din nou singură. Încearcă să nu aduci în discuție durerea și neliniștea cauzate de o inimă zdrobită, dar fă un efort pentru a-ți păstra mintea limpede.

Gemeni

Ești mândru și superficial deoarece crezi că problema este la persoana care ți-a frânt inima. Gemenilor le place să se exprime, dezvăluindu-și personalitatea în timpul unei despărțiri.

Rac

Îți lași timp când vine vorba de a merge mai departe. În același timp, îți place să reflectezi asupra trecutului, întrebându-te ce a mers prost și ce ai fi putut face pentru a-l evita.

Leu

Îți ții capul sus și mergi mai departe, deoarece mândria ta este cel mai important lucru pentru tine. Un Leu este cunoscut pentru personalitatea sa vibrantă și natura strălucitoare. Leii nu iau bine despărțirile, ceea ce poate fi o experiență sfâșietoare. Dar acești lei sunt creaturi rezistente care își vor găsi întotdeauna drumul.

Fecioară

Este cel mai observator și analitic semn zodiacal și caută mereu să evite conflictul. Are o putere intuitivă puternică care o ajută să prezică când i se poate frânge inima. Se pregătește mental pentru durere și elaborează strategii pentru a o evita.

Balanță

Ești un semn solar plin de mândrie, aroganță și respect de sine. Ești cel mai fericit când ești cu un partener, dar când treci printr-o despărțire, vei face tot ce îți stă în putere pentru a vă împăca.

Scorpion

Ești plin de sentimente, deoarece ai tendința de a fi rănit, trist și furios în același timp și plin de sentimente de eșec și neîncredere. O despărțire îți poate declanșa problemele de control și poți să fii obsedat dacă ți se frânge inima.

Săgetător

Ai un puternic sentiment de încredere în sine și ești ultimul semn de foc al zodiacului. Îți pasă, chiar și atunci când te comporți ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Nu vrei să te gândești la despărțirea prin care tocmai ai trecut și nu vrei să te oprească din atingerea obiectivelor tale de viață. Îți va fi ușor să mergi înainte ca și cum nu ar fi exista nicio relație.

Capricorn

Cu siguranță vei suporta o inimă frântă, deoarece se știe că ești stoic și destul de lipsit de emoții. Ești interesat să construiești relații de lungă durată, dar accepți și mergi mai departe dacă cineva îți frânge inima.

Vărsător

Nu te angajezi niciodată pe deplin cu cineva în primul rând și nu ești tradițional, dar o faci complet atunci când o faci. Asta nu înseamnă că nu ești rănit sau că nu te simți nesigur. Dar tu ești cel care înțelege cât valorează cineva. În comparație cu alte semne, inima ta nu va suferi prea mult.

Pești

Fiind ultimul semn din zodiac, ești creativ, intuitiv și vesel, dar vei simți din plin greutatea unei despărțiri, expunându-ți insuficiența și sentimentele de a nu merita.

sursa: TABU
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.