Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile despre celebra partidă de amor cu Monica Gabor, filmată pe gaura cheii

0
irinel columbeanu

Irinel Columbeanu a vorbit recent despre celebra partidă de amor cu fosta lui soție, Monica Gabor. Clipul video a fost unul inedit, deoarece o surprindea pe brunetă în genunchi, în timp ce îi făcea sex oral fostului afacerist, întreaga scenă fiind filmată prin gaura cheii.

După ce filmulețul a apărut în spațiul public, cei doi soți au ținut primele pagini ale tabloidelor. Multe voci afirmau însă la acea vreme că totul a fost regizat de cei doi amorezi și nimic nu este real.

Irinel Columbeanu a vorbit într-o emisiune mondenă despre scena din 2007 și a afirmat că totul a real.

„A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci. Eram șlefuitor de diamante, care se găsesc prin colbul drumului în general.

Pasajul când iese pe scenă cu o rochie și nu știa nimeni dacă are ceva pe dedesubt sau nu…Dar nu în acei chiloți sau nu era șmecheria. Eu nici acum nu știu dacă Monica avea chiloți sau nu. Avea talent Monica”, a spus Irinel Columbeanu, vorbind și despre un moment în care presa a notat că Monica Gabor ar fi mers la un eveniment fără a purta lenjerie intimă.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți cinci ani și au avut parte de o nuntă ca-n povești. Cei doi își uneau destinele pe 22 iulie 2006. Ea avea doar 18 ani, el era cu 30 de ani mai în vârstă. Cei doi au devenit părinți în 2007, vedeta a născut o fetiță, pe Irina Columbeanu, care acum are 15 ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.