Ce româncă l-a impresionat pe Kanye West la o petrecere extrem de privată

0
kanye west

Tania Alexandra a fost surprinsă la o petrecere exclusivistă din Paris, Franţa, în compania celebrului Kanye West. Ea a povestit cum a decurs întâlnirea cu artistul, precizând că amândoi sunt pasionaţi de modă.

Tânăra a povestit că ea şi Kanye West s-au întâlnit la o petrecere privată organizată chiar de artist, după show-ul Kenzo, de la Palais Garnier. Aceasta a menţionat că ceea ce i-a adus aproape a fost faptul că ambii sunt pasionaţi de modă, mai ales că ea studiază la Academia de Modă din Paris.

Kanye West a fost însoțit de iubita sa de atunci, Julia Fox, iar românca Tania Alexandra a fost prezentă alături de iubitul ei, potrivit Cancan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tania Alexandra (@taniaalecssa)

Cel care a spart gheața și a început conversația a fost chiar Kanye West, care a fost curios să afle cine este tânăra domnișoară, pentru ca, ulterior, să o prezinte tuturor celor prezenți, potrivit aceleiași surse.

„După show-ul de la Kenzo, am fost la Palais Garnier, acolo s-a ţinut petrecerea, care a fost extrem de restrânsă, în jur de 20 de oameni.”, spune românca.

„Kanye, Julia Fox, alți doi cântăreți rapperi Gaana și Pusha T, dar și alte persoane. La un moment dat, stând la bar, a venit Kanye să facem cunoștință și să mă întrebe ce fac. Am avut o discuție de câteva minute în care m-a întrebat dacă sunt din Paris, i-am zis că sunt româncă, dar locuiesc în Paris și apoi a plecat, a spus Tania Alexandra.

După aceea l-a rugat pe prietenul meu să mă cheme ca să mă poată prezenta tuturor. I-am zis că fac International Fashion Academy Paris, el fiind fan înfocat fashion am discutat despre acest domeniu. Am ascultat noul lui album pe care-l va lansa în februarie, mi-a făcut cunoștință cu Julia Fox. Iar la finalul petrecerii pe ei i-am lăsat la hotel și eu cu prietenul meu am plecat la un alt restaurant.”, mai povestește ea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.