Oscar 2022 | Au fost anunțați prezentatorii pentru gala din acest an

0
oscar

Premiile Oscar, căutând din nou relevanță culturală după ce ceremonia de anul trecut a atins ratinguri scăzute record, au din nou o gazdă. Trei, de fapt.

Amy Schumer , Regina Hall și Wanda Sykes sunt în negocieri finale pentru a găzdui cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar luna viitoare, potrivit a șase surse, conform Variety. Cele trei actrițe de comedie vin cu diferite niveluri de expertiză, inclusiv ca gazde a MTV Movie Awards (Schumer în 2015) și BET Awards (Hall în 2019). Sykes a avut și propriul ei talk show, care a avut loc din 2009 până în 2010 și a găzduit ceremonii, inclusiv GLAAD Media Awards.

Will Packer , care a fost angajat în octombrie pentru a produce gala Oscar, a explorat câteva idei neconvenționale pentru structurarea sa, inclusiv opțiunea de a asocia două gazde pentru fiecare oră. Până în acest weekend, Packer a fost și el în discuții pentru a-l adăuga pe actorul Jon Hamm ca a patra gazdă a premiilor Oscar, iar invitațiile au fost extinse și gazdelor anterioare, printre care Chris Rock și Steve Martin. Martin a fost urmărit pentru acest rol alături de co-starurile sale din „Only Murders in the Building”, Selena Gomez și Martin Short. Dar acel plan a fost abandonat din cauza programului lor.

Premiile Oscar au rămas fără gazdă în ultimii trei ani, ceea ce a început ca o chestiune de oportunitate când Kevin Hart a renunțat la ceremonia din 2019 după ce a refuzat să-și ceară scuze pentru glumele și tweet-urile considerate homofobe. Academia Americană de Film urmează să anunțe oficial gazdele marți în emisiunea „Good Morning America”. Cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.