Cum să fii elegantă seara fără să porți o rochie

0
tinuta

Sărbătorile de sfârșit de an sunt adesea ocazia perfectă pentru a pune o rochie. Și totuși, ne atrag pantalonii sau salopetele.

Rochița neagră, cu paiete sau strasuri: evident ideală de sărbători. Dar a fi șic nu înseamnă întotdeauna să îmbraci o asemenea piesă vestimentară. Într-adevăr, garderoba ta este plină de multe ținute care se potrivesc perfect cu un look festiv și elegant. Printre care pantalonii sau o salopetă, pentru un look sofisticat și elegant.

Duci lipsă de inspirație? Vedetele au îmbrățișat deja această tendință. Costume XXL, salopete cu paiete sau chiar pantaloni evazați, multe staturi își lasă deoparte rochia de gală pentru costume cu pantaloni sau salopete.

Ne putem inspira din look-ul îndrăzneț al Sandrei Bullock, care a optat pentru o salopetă aurie cu paiete sub un blazer negru. Pentru o ținută mai discretă, dar la fel de orbitoare, poți folosi paietele aurii în mici doze pe un top, asortat cu pantalonii negri, așa cum a făcut Isabelle Huppert la o petrecere Burberry.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.