Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez după moartea actriței

0
Edith Gonzalez

Anul acesta, în vară, s-au împlinit 2 ani de la moartea celebrei actrițe Edith Gonzalez. După decesul acesteia, au existat numeroase zvonuri în ceea ce privește custodia fiicei sale. S-a spus că aceasta ar putea rămâne în grija partenerului de viață al vedetei, Lorenzo Lazo, a fratelui actriței, Victor, sau a tatălui ei biologic, Santiago Creel.

Constanza, fiica de 17 ani a lui Edith Gonzalez, a rămas în custodia tatălui ei biologic, Santiago Creel, potrivit presei mexicane. Adolescenta duce o viață nouă, alături de tatăl ei biologic și familia lui.

Tânăra trăiește împreună cu soția tatălui ei, Paulina Velasco, dar și cu surorile ei vitrege. Chiar în vara acestui an, politicianul a făcut publică o fotografie în care apare toată familia, iar Constanza pare foarte fericită.

Ultima dată când a apărut în public a fost în luna octombrie a acestui an, când a luat parte la un eveniment organizat de fundația Corazones en Movimiento, pentru a marca luna combaterii cancerului. Cu această ocazie, adolescenta a făcut niște declarații emoționante: ”Mama, te iubesc. Îmi voi aminti de tine întotdeauna!”

Căutând să o expună cât mai puțin posibil, Edith González a încercat întotdeauna să o țină pe fiica ei Constanza departe de lumina reflectoarelor. Actrița, care și-a pierdut viața în iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul, a împărtășit imagini cu fiica sa prin intermediul rețelelor de socializare cu ocazii foarte specifice și din anumite motive speciale.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.