Celine Dion, în stare gravă! Celebra artistă se roagă pentru un miracol

0

Cântăreața Celine Dion, diagnosticată recent cu o boală foarte rară, se roagă pentru un miracol în timp ce se luptă pentru sănătatea ei, declară sora artistei într-un interviu.

„Ea face totul pentru a se recupera. Este o boală despre care știm atât de puține lucruri”, a declarat Claudette Dion.

Sora artistei, în vârstă de 74 de ani, a declarat pentru Hello! Canada că ea și familia nu pot face mare lucru pentru a o ajuta pe sora ei „puternică”, în vârstă de 55 de ani, și pentru a-i „alina durerea”.

„Ea face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică. Este o boală despre care știm atât de puține lucruri”, a continuat Claudette: „Are spasme imposibil de controlat. (…) Nu putem face mare lucru pentru a o sprijini, pentru a-i ușura durerea. Ținem pumnii pentru ca cercetătorii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare”, a împărtășit aceasta.

Luna trecută, Claudette a dezvăluit că, în ciuda faptului că a lucrat cu „cei mai buni cercetători din domeniu”, câștigătoarea premiului Grammy a înregistrat puține îmbunătățiri în ceea ce privește sănătatea sa.”Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță”, a declarat Claudette pentru Le Journal de Montreal. 

A trecut aproape un an de când Celine Dion a anunțat, cu ochii în lacrimi, că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică rară și incurabilă. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.