Cele mai norocoase date din 2022 pentru fiecare zodie

0
zodie

Avem multe așteptări de la 2022. Ca ființe umane, sperăm să se întâmple miracole și ne dorim să avem măcar o zi în care lucrurile vor fi la locul lor și viața își schimbă cursul. Așadar, iată o listă cu cele mai norocoase date pentru fiecare semn zodiacal, anul acesta, conform numerologilor.

Potrivit numerologiei, numărul 6 (suma lui 2022) e în centrul atenției. Numărul 6 reprezintă cea mai activă dintre așa-numitele planete exterioare extrem de influente (Venus). Astfel, dragostea, prosperitatea și norocul pur sunt o priveliște inevitabilă. Oamenii vor primi o a doua șansă în relațiile lor. Numărul 2 este văzut pe scară largă și reprezintă luna.

Așadar, o sugestie de a deține controlul asupra emoțiilor este o necesitate, care va da roade cu un mare profit. Adăugarea unei perle la bijuteriile tale nu a fost niciodată dăunătoare, dar anul acesta, perla îți va aduce profituri bune pe mai multe fronturi. Plantarea unei flori albe în grădina dvs. sau întuneric vă va asigura armonie pe tot parcursul. Numerologia sugerează date speciale norocoase și de bun augur pentru toate zodiile.

Berbec

Berbecii sunt semne de foc, sunt întotdeauna pasionați și un lider încrezător. Conform numerologiei, 3 iulie 2022 va fi cea mai norocoasă dată.

Taur

Nativii Taur își doresc întotdeauna să realizeze lucruri grozave care le dau faimă. 5 februarie 2022 va fi cea mai norocoasă dată pentru ei.

Gemeni

Gemenii sunt oameni foarte flexibili prin natura lor. Anul acesta le va aduce multe bucurii, iar 15 ianuarie 2022 este cea mai norocoasă dată pentru toți nativii acestei zodii.

Rac

Racii sunt cei mai intuitivi dintre toate zodiile. Ar trebui să devină foarte puternici în acest an, deoarece energia lunii îi va afecta. Cea mai norocoasă dată pentru ei este 30 august 2022.

Leu

Leii sunt plini de compasiune. Data norocoasă pentru ei este 6 noiembrie 2022.

Fecioară

Fecioarele sunt oameni umili, practici și amabili. 28 iunie 2022 este cea mai norocoasă zi pentru Fecioară.

Balanță

Balanțele sunt cei mai norocoși oameni. Ei cred în armonie și pace. Ziua norocoasă pentru Balanță este 8 mai 2022.

Scorpion

Scorpionii au personalități pretențioase și arată misterios, iar asta îi face diferiți. 23 iunie 2022 este cea mai norocoasă zi pentru ei.

Săgetător

Săgetătorii nu au deloc probleme de furie. Sunt atât de echilibrați, loiali, inteligenți și iubitori. 14 noiembrie 2022 este cea mai bună dată pentru ei.

Capricorn

Capricornii sunt disciplinați și ambițioși. Data norocoasă pentru ei este 6 septembrie 2022.

Vărsător

Vărsătorii sunt dependenți de sine, excepționali și optimiști. Data norocoasă este 7 februarie 2022.

Pești

Peștii sunt oameni foarte artistici, creativi și cu multă imaginație. Data lor norocoasă este 4 martie 2022.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.