Seychelles, destinația de lux preferată de vedetele din România

0
Seychelles

Seychelles pare să fie destinația de vacanță preferată a multor vedete din România. Smiley, Delia, Speak, Corina Caragea, sunt doar câteva nume care au ales să se bucure de soare și nisip fin în acest paradis din Oceanul Indian.

Speak și Ștefania au ales să petreacă primele zile din noul an departe de România, astfel că cei doi îndrăgostiți s-au îndreptat spre Seychelles. Nu-i de mirare de ce al ales această destinație exotică.

Atmosfera din Seychelles este una de vis: peisaj stâncos, apă turcoaz, nisip alb, fin, temperaturi de peste 25 de grade.

Speak și Ștefania își țin fanii la curent cu toate evenimentele din viața lor și au postat o serie de fotografii și filmulețe din vacanță. Primele imagini cu peisajul parcă desprins din povești au fost postate chiar de vedetă. Locul de vis este unul dintre cele mai apreciate și spectaculoase de pe insulă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak)

Și Smiley a ales Seychelles, unde se bucură de soare și de o vreme frumoasă alături de Gina Pistol și de fetița lor. Este de altfel prima vacanță în trei. Cei trei s-au cazat la un superb resort din Seychelles și au pornit împreună în explorarea locurilor atât de viu colorate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Au organizat o întâlnire și cu prietena lor Delia care se află cazată la Constance Lemuria din Praslin, un resort de lux din Seychelles, unde o cazare de 6 nopți cu mic dejun, pentru două persoane costă în jur de 5.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Corina Caragea a ales și ea să se relaxeze pe plajele din Seychelles. Frumoasa prezentatoare a publicat noi imagini incendiare din vacanța de lux pe care și-a programat-o la început de 202. Fotografiile sale i-a aprins pe miile de urmăritori de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea)

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.