Pacha Man a devenit tătic. Prima imagine cu bebelușul

0
pacha man

Pacha Man, pe numele său real Colin Nicorici, a devenit tată de băiat a treia oară, la vârsta de 45 de ani.

Artistul mai are un fiu în vârstă de 25 de ani, pe nume Carlos, dar pe care l-a văzut numai de două ori până acum.

Chiar dacă este foarte discret în ceea ce priveşte viaţa personală, a împărtăşit cu fanii vestea venirii pe lume a copilului său. „Say Hello to my son i.sean! It’s a blessing, the future is here!”, a scris Pacha Man pe pagina sa de Instagram.

Drama neștiută a artistului

În 1990, Pacha Man și familia lui au emigrat în Canada. Aici au sperat că vor scăpa de sărăcie. Patru ani mai târziu, pe fondul consumului de droguri, artistul, alături de câțiva amici, au dat un jaf armat și au fost prinți de autorități, potrivit playtech.ro.

Hip-hopp-erul a petrecut trei ani în închisoare. În 1997 a fost eliberat și expulzat în România. I-a fost pusă interdicție de a mai intra vreodată pe teritorul Statelor Unite ale Americii.

Deși are o carieră de succes, Pacha Man ascunde o adevărată dramă. Fiul său cel mare locuiește în Canada și nu l-a văzut decât de trei ori până acum. Cântărețul ține legătura cu fiul său, însă nu au mai reușit să se vadă.

Pacha Man mai are un copil cu o altă femeie, Pablo, în vârstă de 20 de ani, cu care are o relație foarte apropiată. Înainte de a se împăca cu mama celui de-al doilea copil, aceasta l-ar fi dat în judecată pentru pensia alimentară a băiețelului.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.