Cele 4 zodii care îți vor frânge inima într-o relație

0
horoscop

O decepție în dragoste poate fi răvășitoare. Să stai până târziu în noapte, să plângi în hohote pe perne, să bei până uiți de tine, să-ți petreci zilele în pijamale – cu toții am trecut prin asta la un moment dat în viața noastră.

Iată adevărul, toți suntem oameni imperfecți care au avut relații cu alte persoane cu defecte. Cu toate acestea, ceea ce nu trebuie să se întâmple este să lași să ți se frângă inima din nou. Nimic în viață nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Ai grijă la semnele zodiacale care sunt susceptibile să-ți frângă inima. Iată 4 zodii de care să te ferești sau la care să fii atentă atunci când intri în următoarea relație.

Săgetător

Chestia cu cei născuți sub semnul Săgetătorului este că nu intenționează să frângă inimile, dar fără să vrea acțiunile lor sunt atrase în această direcție. Sunt un spirit liber, căruia îi place să experimenteze lucruri noi și să exploreze. Deci, dacă sunteți într-o relație cu un Săgetător, ei s-ar putea să-ți frângă inima prin faptul că nu vor sau nu pot să se angajeze. Când inițiază o despărțire, termenii sunt simpli. În ochii lor, totul ar fi justificat, pentru că orice ar fi, este o experiență.

Gemeni

Gemenii sunt semne individualiste cu personalități uriașe. Se plictisesc foarte ușor de toate și le place să socializeze. Nu și-ar dori niciodată să-și petreacă timpul singuri, motiv pentru care natura lor indecisă i-ar putea face să aibă relații cu diferite persoane. Le lipsește atașamentul serios față de oameni. Într-o clipă îi vei vedea admirându-te și complimentându-te, iar în clipa următoare te vor face să plângi.

Vărsător

Vărsătorii sunt libertini și independenți. Le place să ia lucrurile așa cum merg. Sunt inflirtați în natură, ceea ce îi face puțin dificil să-și țină ochii și mâinile departe de ei înșiși în timp ce se află într-o relație. Chiar dacă sunt dedicați și loiali, uneori pot depăși o linie care poate afecta relația. Ei tind să le ofere partenerilor libertate și spațiu, dar pe care le așteaptă și el în schimb.

Pești

Peștii sunt foarte implicați când vine vorba de relații, dar odată ce au ieșit din această stare, nu mai există nicio cale de întoarcere. Peștii vă pot răni sentimentele dând vina pe voi pentru nesfârșite motive și jucând cartea victimei, făcându-vă să vă simțiți rău. Ei pot trece de la a fi iubitori la reci și nepăsători destul de repede. Odată ce au dovedit că ești motivul despărțirii, o vor folosi în diferite moduri artistice în viitor pentru a te învinovăți.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.