Ce se întâmplă cu copiii lui Kate Middleton în această perioadă 

0

După ce a anunțat public că are cancer, Prințesa de Wales s-a retras în sânul familiei sale. 

Kate a mărturisit că i-a fost foarte greu să le explice celor trei copii despre situația grea prin care trece, de aceea își dorește ca pe perioada tratamentului să stea departe de viața publică.

Prințesa a specificat clar că prioritatea ei în acest moment este să rămână alături de cei trei copii, Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și micul Prinț Louis, în vârstă de cinci ani.

„După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a declarat ea la vremea respectivă.

Se pare că cei trei copii sunt acum singura alinare a prințesei Kate. Un prieten de familie a dezvăluit că George, Charlotte și Louis sunt un real sprijin în lupta pe care mama lor o duce acum cu această boală nemiloasă.

„Copiii își susțin părinții cu zâmbetele lor” și o ajută pe Kate să treacă pe acest diagnostic crunt.

„Te înduioșează rezistența extraordinară a copiilor.  Să se distreze împreună atunci când pot este foarte important… Copiii sunt în centrul lumii lor”, a mărturisit prietenul cuplului regal.

Anul acesta, Kate și William au decis să stea acasă de Paște împreună cu cu copiii. Ei nu au participat la tradiționala slujbă religioasă de Paște de la Capela St. George de la Castelul Windsor, la care merg de obicei împreună cu alți membri ai familiei regale.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.