Cătălin Scărlătescu a recunoscut că se iubește cu Doina Teodoru. Ce a spus despre actriță

1
catalin scarlatescu

Bănuim de foarte mult timp că chef Cătălin Scărlătescu are o relație cu actrița Doina Teodoru, câștigătoare a unui sezon anterior iUmor. Recent, cei doi ar fi plecat într-o vacanță exotică împreună.

Se pare că tânăra actriță și celebrul bucătar au o relație din vara acestui an, scrie Click! Doina l-ar fi însoțit în Grecia, la filmările emisiunii „Chefi fără limite”.

În prezent, cei doi se află într-o vacanță. Au ales un loc călduros și însorit, Thailanda, unde se bucură de relaxare cât cuprinde, nisip fin și momente frumoase departe de ochii curioșilor.

Destinația aleasă este insula Phuket, dar nu s-au pozat împreună ci au postat pe Instagram imagini asemănătoare.

Așa cum se vede în imaginea de mai jos, ambii au pozat aceleași cocktailuri, aceeași carte, în același cadru, o dovadă subtilă a faptului că da, chiar sunt împreună acolo.

Destul de rezervat în declarații când vine vorba de viața personală, juratul de la „Chefi a cuțite” a acceptat să spună doar câteva cuvinte, îndeajuns să confirme legătura sentimentală cu Doina.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

Între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru e o diferență de vârstă de 18 ani, dar acest lucru nu e deloc o problemă pentru cei doi, căci dragostea nu are limite, iar vârsta e doar un număr, mai ales când sentimentele de iubire sunt atât de puternice.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.