Iată ce spune coafura ta despre tine!

0
coafura

La fel ca hainele și machiajul nostru, felul în care ne coafăm părul poate spune multe despre noi. Stilurile diferite au conotații diferite, dar asta nu înseamnă că ar trebui să porți aceste stiluri doar pentru a fi pe placul celorlalți.

Îți prezentăm o listă cu diferite tipuri de coafuri și ce adevăruri ascund acestea despre tine. Precizăm că explicațiile de mai jos nu au nicio bază științifică în spatele acestor semnificații.

1. Lung și drept

Purtarea părului lung, pe spate, sugerează că ești un spirit lipsit de griji și carismatic. Nu te interesează ce cred oamenii despre tine. Cu toate acestea, uneori ești timidă și îți place să simți un sentiment de siguranță.

2. O tunsoare scurtă sau pixie

Dacă ai o tunsoare scurtă sau pixie, înseamnă că nu încerci să te ascunzi, îți abordezi problemele fără nicio reținere. De asemenea, înseamnă că timpul pe care îl petreci în fața oglinzii nu este unul îndelungat. Acest stil se potrivește persoanelor foarte ocupate, care se află continuu în mișcare.

3. O coadă de cal elegantă

O coadă de cal elegantă arată că ești îndrăzneață și dominantă. Nu ți-e teamă să le arăți oamenilor cine este șeful. Poate sugera, de asemenea, că ești ambițioasă, dar poți părea și arogantă.

4. Coadă de cal lejeră

Purtarea unei cozi de cal mai lejeră înseamnă că ești o persoană relaxată, pentru că această coafură necesită întreținere redusă. De asemenea, înseamnă că probabil ești activă sau ocupată, deoarece nu ai timp să petreci ore întregi aranjându-ți părul.

5. Împletituri

Purtarea de plete sau împletituri ori integrarea acestora în coafură arată că ești o persoană artistică și creativă. Înseamnă, de asemenea, că ești cu picioarele pe pământ, iar prietenilor le place să te aibă în preajmă.

6. Tunsoare bob

Părul tuns bob dă impresia de clasă și eleganță fără efort. Această coafură arată că ești o persoană ambițioasă și muncitoare, dar te mândrești și cu aspectul tău și vrei să arăți profesionist.

7. Păr dezordonat intenționat

Părul dezordonat intenționat este la modă acum. Acest stil arată că ești o persoană fără griji și relaxată. Nu te interesează să arăți mereu ca scoasă din cutie.

8. Coafuri extravagante

Dacă îți coafezi părul într-un stil extravagant înseamnă că ești o persoană artistică, foarte încrezătoare. De asemenea, îți dorești să fii în lumina reflectoarelor. îți place să ai toate privirile ațintite asupra ta, dar nu-ți pasă ce cred alții despre tine.

9. Părul dat pe spate

Dacă îți porți părul așa, înseamnă că îți place deții controlul. Preferi ordinea și un program bine stabilit. De aceea, poți lăsa oamenilor din jur impresia că ești mult prea fixistă.

10. Păr drept

Dacă îți îndrepți părul mult, înseamnă că ești o perfecționistă. Vrei ca tot ceea ce faci sa fie cel mai bun. Ca și părul dat pe spate, îți place să ai control asupra situațiilor.

11. Păr creț sau ondulat

Fie că îți ondulezi părul sau ai părul creț în mod natural, buclele înseamnă că ești o persoană distractivă și lipsită de griji. Nu te deranjează că părul tău nu este tot timpul simetric și 100% perfect, ești un spirit relaxat.

12. Părul prins în coc

Femeile care poartă coc, fie în vârful capului, fie purtat lejer pe ceafă, sunt elegante, dar care vor să fie și practice. Nu se ascund și sunt persoane sincere, dar calde.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.