Cabral se retrage din televiziune. Motivul pentru o decizie de neînțeles

0
cabral

Cabral a anunțat ieri, într-o postare pe blogul lui, că ia o pauză din activitatea sa pe micul ecran. Spune că a obosit și că de acum înainte vrea să dedice mai multe timp familiei, copiilor, soției, dar și prietenilor. Despre revenirea sa nu a vorbit deocamdată.

„Am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.

Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toți ai mei. Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul”, a mărturisit Cabral, care e pe post acum cu emisiunea „Ce spun românii’, la Pro TV.

Prezentatorul a mai spus că muncește de la 14 ani, iar de 17 ani e continuu la lucru. Acum, el pune familia pe primul loc. „Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait. M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt.

Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine. Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat”, a mai explicat el.

„Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei. Și sper să fim bine. Ceea ce vă doresc din inimă și vouă”, a încheiat Cabral.

Cabral e căsătorit cu Andreea Ibacka și împreună au doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Din relația cu Luana Ibacka, el mai are o fiică, pe Inoke.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.