Cum a reușit designerul lui Carmen Iohannis să facă un milion de euro din modă

0
Eli Lăslean
Eli Lăslean se numără printre cei mai apreciați designeri vestimentari din România și se ocupă inclusiv de ținutele lui Carmen Iohannis.

Creatoarea de modă a fost dintotdeauna pasionată de modă, iar vinerea trecută a sărbătorit 30 de ani de activitate. Evenimentul a fost marcat de o prezentare de modă la care au defilat foste modele și manechine. Printre vedetele care au defilat pe podium se numără și Denise Rifai, care a purtat o rochie neagră, cu spatele gol și cu un decolteu generos.

Eli Lăslean a dezvăluit cum a reușit să facă primul milion de euro din această industrie. Designerul în vârstă de 65 de ani și-a început afacerea cu 300 de dolari împrumutați, însă a avut succes. Acum este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă de la noi din țară.

“De la început. Eu sunt economistă de formație și pe această pasiune am construit un business, care a fost foarte profitabil. Eu am pornit cu 300 de dolari împrumutați și am ajuns să avem active poate, nu știu, nu vreau să zic, dar cred că ne apropiem de 1.000.000, ceea ce este impresionant.(…)

M-am orientat spre oameni de calitate, spre lucruri de calitate, am fost extrem de serioasă cu munca mea, am fost pasionată să fac rochia cea mai frumoasă, să fac taiorul cel mai bine lucrat, să îmbrac într-o variantă optimă orice femeie și lucrul acesta se vede.”, a declarat Eli Lăslean pentru impact.ro.

Eli Lăslean s-a ocupat de multe ținute purtate de soția președintelui României, cu care aceasta a avut apariții impresionante. Până acum, soția lui Klaus Iohannis a purtat peste 40 de ținute semnate de Eli Lăslean la întâlnirile oficiale, inclusiv la cea cu Papa Francisc, în 2019.

“Am îmbrăcat-o și o îmbrac. Este o relație lungă, ador lucrurile care durează. M-am bucurat foarte mult când am fost solicitată să-i fac prima rochie. A fost într-o zi de Buna Vestire, a fost un mare succes și am continuat. La ora aceasta putem număra peste 40 de ținute pe care le-a îmbrăcat la întâlnirile oficiale. 

Dacă mă gândesc la vizita Papei, a fost un moment în care 4 ținute au fost extrem de apreciate. Chiar a primit aprecieri din partea Papei pentru felul în care a fost îmbrăcată.”, a mai declarat designerul pentru sursa citată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.