Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce a deschis cadourile primite de ziua ei de naștere

0
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani pe 6 martie și a a avut parte de o super-petrecere zilele acestea.

Blondina a schimbat „prefixul”, iar, pentru a încununa acest moment, a organizat o petrecere într-un loc select din Capitală, unde s-a distrat alături de cei dragi.

După ce petrecerea s-a încheiat, Bianca Drăgușanu a decis să deschidă cadourile pe care le-a primit cu ocazia zilei sale de naștere. Pe lângă parfumuri, bijuterii, dar și buchete impresionante de flori, blondina a realizat că a primit și un cadou „special” din partea unui invitat pe care nu îl cunoștea direct. Atunci, Bianca a decis să povestească pe rețelele de socializare „pățania”, susținând că ar fi vorba chiar despre două femei cunoscute, într-un fel sau altul, în lumea bună a Capitalei. Totuși, aceasta nu dorește să le dezvăluie identitatea.

„Ieri și alaltăieri am început să deschid din cadouri, care au fost foarte multe și care m-au făcut fericită. (…) Am primit flori, bijuterii, parfumuri, iar de la niște persoane care s-au aciuat adiacent la petrecerea de ziua mea, am primit iarăși niște cadouri impresionante despre care vreau să vă povestesc. Am avut în jur de 50 de invitați, dar cred că au fost vreo 60. Cei în plus nu e vorba că m-au deranjat, că mi-a făcut plăcere să mă bucur de prezența unor oameni pe care nu-i cunoșteam în mod direct și care au venit în mod indirect la ziua mea, nefiind invitați personal. Voiam să vă povestesc despre cadourile pe care le-am primit de la aceste persoane.

Trei, patru cadouri pe care nu am să le uit vreodată în viața mea și de care voiam, neapărat, să vorbesc cu voi. Acum, regula bunelor maniere și… trebuie să avem fiecare cei 7 ani de acasă, chiar dacă nu ești instruit de mama ta, trebuie să ai un bun simț… nu mă cunoști, nu ști ce să aduci, e suficient să vii cu o felicitare sau să spui ”la mulți ani”. Consider că din partea unor persoane simpla prezență poate fi un cadou. Deschid cadourile, băi, în pungă găsesc săpun, odorizant de baie și niște trandafiri de plastic. Am un mesaj pentru personajele pe care le-am identificat, dar nu știu dacă merită să le dezvălui identitatea.

Aș vrea să vi le înapoiez, să vă băgați săpunul în *** și vă dau și hârtie igienică, să vă ștergeți la gură cu ea. Pentru că, data viitoare, dacă mai fac vreo petrecere nu o să mai vină nicio persoană neinvitată sau autoinvitată. Să vă fie rușine. Nu mi-ați stricat ziua, mi se pare amuzant, iar dacă o să am o reacție din partea voastră, o scuză, ceva, nu o să vă fac publice numele. Că mai sunteți și persoane semi-cunoscute. Și, ca la orice nuntă, cumetrie sau botez, există și invitați cărora nu le-au plăcut sarmalele, vinul sau mireasa nu a fost îmbrăcată pe placul și pe gustul lor. De data asta, mireasa și invitații au fost perfect mulțumiți. Mai puțin mulțumită a fost mireasa de față, care a rămas stupefiată de ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din-asta care vine cu o pungă. Mai bine nu puneai nimic în pungă. Un săpun… dă-te ***** de aici, că ești proastă. Mai ai și butic de haine, gen. Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu’ meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic și odorizant de baie. Dacă tu ești o c********ă, nu înseamnă că eu sunt la fel, știi ce zic?”, este o mare parte din mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a transmis pe Instastory.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.